Μάι   Ιούνιος 2024   Ιούλ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
Μάριος Σαλμάς:
Τρίτη, 11 Ιούνιος 2024 15:34

 

 Τακτικός καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

 Το «ευχαριστώ» του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και οι συγκινητικές αναφορές σε όσους του στάθηκαν.Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών εξέλεξε ομόφωνα στην βαθμίδα του τακτικού καθηγητή τον Μάριο Σαλμά.

Σε μία συγκινητική ανάρτησή ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κάνει λόγο για δικαίωση και αναφέρεται σε όσους του στάθηκαν. «Θυμάμαι πόσες φορές δανείστηκε ο πατέρας μου για να μου στείλει χρήματα στη Θεσσαλονίκη που σπούδαζα. Σήμερα νομίζω τον δικαίωσα με την ομόφωνη εκλογή μου στην βαθμίδα του τακτικού καθηγητή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών», ανέφερε.
Η ανάρτηση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας:
Όταν ήμουν παιδί ήθελα μόνο να γίνω Χειρουργός. Τα κατάφερα με τη θέληση, τη σκληρή δουλειά την βοήθεια του θεού και την στήριξη των γονιών μου. Θυμάμαι πόσες φορές δανείστηκε ο πατέρας μου για να μου στείλει χρήματα στη Θεσσαλονίκη που σπούδαζα. Σήμερα νομίζω τον δικαίωσα με την ομόφωνη εκλογή μου στην βαθμίδα του τακτικού καθηγητή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου ΑΘΗΝΩΝ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του καθηγητές του Εκλεκτορικού σώματος που όχι μόνο με ψήφισαν αλλά είπαν συγκινητικά λόγια..Ένα ευχαριστώ και στους δασκάλους μου που μου έδειξαν το δρόμο και με δίδαξαν τρόπο επιστημονικής σκέψης και συμπεριφοράς. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον πατερα μου και την μητέρα μου για την αμέριστη αγάπη και πίστη σε εμένα. Τέλος αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για την οικογένεια μου την Συζυγο μου Ειρήνη, την Κορη μου Έλλη και τον γιο μου Αντώνη που στήριξαν όλη αυτή την προσπάθεια ο καθένας με τον τρόπο του.
Πηγή: agriniopress.gr
 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...