Μάι   Ιούνιος 2024   Ιούλ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Δευτέρα, 27 Μάιος 2024 12:13

 ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ (φωτο)

 

 


Τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκε ο Γιώργος Παπαναστασίου στο Δημαρχείο Αγρινίου.

 
φωτο Σπύρος Μπενεκος 
διαχειριστής 
του Blog ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ
 

Ο Δήμαρχος Αγρινίου αφού καλωσόρισε τον Πρωθυπουργό αναφέρθηκε στις διεκδικήσεις του Δήμου Αγρινίου με έμφαση στον προγραμματισμό των μεγάλων έργων και την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων.......
 
Συγκεκριμένα, ζήτησε την ενίσχυση των υποδομών καθώς η Αιτωλοακαρνανία συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο φτωχών περιοχών της Χώρας. Ανέδειξε το δημογραφικό και την ανάγκη στήριξης των οικογενειών, την προσέλκυση επενδύσεων και την απαραίτητη δημιουργία θέσεων εργασίας.
 
Επίσης εστίασε στα μεγάλα τεχνικά έργα όπως η Κάθετη Σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό και οι, μεγάλης αξίας, οδικοί άξονες.
 
Μετά το τέλος της επίσκεψης του Πρωθυπουργού ο Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε: «Η παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Δημαρχείο Αγρινίου, εκτός από τον υψηλό συμβολισμό, έχει ουσιαστικό χαρακτήρα. Το Αγρίνιο είναι ένας σύγχρονος Δήμος, μια πόλη φιλική προς το περιβάλλον και σεβασμό στον πολίτη. Καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για την εξέλιξη του τόπου που ζούμε και είμαστε χαρούμενοι γιατί σήμερα παρουσιάσαμε στον Πρωθυπουργό τα έργα που κάνουμε».
 
Τον Πρωθυπουργό συνόδευαν οι Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Κ. Καραγκούνης και Θ. Παπαθανάσης, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Ν. Φαρμάκης ενώ παρόντες στο Δημαρχείο ήταν οι Δήμαρχοι Σπ. Κωνσταντάρας, Γ. Τριανταφυλλάκης, Β. Γκύζας, Θ.Τορουνίδης, Θ. Κασόλας, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου και εκπρόσωποι φορέων.
 
Ο Γιώργος Παπαναστασίου πρόσφερε στον Πρωθυπουργό μια αγιογραφία του Πολιούχου Άγιου Χριστοφόρου, έργο του Εικαστικού Τμήματος του Δήμου Αγρινίου.
 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...