Μάι   Ιούνιος 2024   Ιούλ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
Θανάσης Καββαδάς:
Πέμπτη, 16 Νοέμβριος 2023 22:23

 

 «Λειτουργία ATM όλο το χρόνο στη Βασιλική από τη Eurobank, έπειτα από αίτημά μου στη Διοίκηση - Εξετάζεται η μελλοντική λειτουργία μηχανήματος για εξυπηρέτηση των καταθέσεων των επιχειρήσεων»

 

   Απάντηση στην από 25 Οκτωβρίου 2023 επιστολή του Βουλευτή Ν. Λευκάδας, Θανάση Καββαδά, απέστειλε ο Διευθύνων Σύμβουλος της EurobankΑΕ, κ. Φωκίων Καραβίας, στην οποία διαβεβαιώνει ότι η Τράπεζα θα διατηρήσει εφεξής σε λειτουργία όλο το χρόνο ένα από τα δύο ATM στη Βασιλική......

 

Ο Βουλευτής στην επιστολή του είχε εκθέσει το σοβαρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στις τραπεζικές συναλλαγές, όχι μόνο για τη Βασιλική αλλά για όλη τη Νότιο Λευκάδα, έπειτα από το κλείσιμο του καταστήματος ΕΛΤΑ Βασιλικής, το οποίο παρείχε τραπεζικές υπηρεσίες χωρίς να έχει αρμοδιότητα και μόνο ως εξυπηρέτηση προς τους κατοίκους και την Eurobank.

Τόνισε μάλιστα ότι, ενώ οι ταχυδρομικές υπηρεσίες θα συνεχίσουν να παρέχονται από το ταχυδρομικό πρακτορείο Σύβρου, η μη λειτουργία ATM θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις συναλλαγές των πολιτών, καθώς βεβαίως και στη λειτουργία εμπορικών καταστημάτων και επιχειρήσεων, ενώ ζήτησε επιπλέον τη λειτουργία ειδικών μηχανημάτων που να δέχονται καταθέσεις.

Στην επιστολή της Eurobankαναφέρεται:

Σχετικά με το θέμα ο κ.Καββαδάς ανέφερε:

«Όταν ανακοινώθηκε το κλείσιμο των ΕΛΤΑ Βασιλικής τον Οκτώβριο, συναντήθηκα με κατοίκους της περιοχής, τους ενημέρωσα και τους μετέφερα το περιεχόμενο της συνάντησής μου με τη Διοίκηση των ΕΛΤΑ, άκουσα τα προβλήματα που θα τους δημιουργήσει η απουσία του καταστήματος και δεσμεύθηκα να αναλάβω πρωτοβουλίες ώστε να μην επηρεαστεί η καθημερινότητά τους από αυτήν την εξέλιξη.

Γι’ αυτό άλλωστε επικοινώνησα γραπτά και προφορικά με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurobank, κ. Καραβία, ο οποίος απάντησε άμεσα και θετικά στην επιστολή μου και ευελπιστώ ότι θα συνεχίσουμε την καλή συνεργασία μας προς όφελος των πολιτών.

Συνεχίζουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι κάτοικοι της Βασιλικής και όλης της Νοτίου Λευκάδας να συνεχίσουν να έχουν στη διάθεσή τους, όλο το χρόνο, τη δυνατότητα για αναλήψεις, καταθέσεις και άλλες τραπεζικές συναλλαγές. Το πέρασμα στην ψηφιακή εποχή δεν πρέπει να αφήσει πίσω κανέναν, οφείλουμε και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε εξίσου πρόσβαση για όλους τόσο στις ταχυδρομικές όσο και στις τραπεζικές υπηρεσίες.»

Την επιστολή του Βουλευτή προς τη Eurobankμπορείτε να δείτε εδώ

Την απάντηση της Eurobank μπορείτε να δείτε εδώ

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...