°F | °C
invalid location provided
ΑΤΖΕΝΤΑ 26.1.2010

 

Η Κινηματογραφική Λέσχη   παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την ταινία του Κυριάκου Κατζουράκη «Μικρές εξεγέρσεις» την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010 στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου στις 9.00 μ.μ.. Θα παρευρεθεί ο σκηνοθέτης της ταινίας Κυριάκος Κατσουράκης και η ηθοποιός Κάτια Γέρου και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

 

Η Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας ξεκινά και φέτος τις διαλέξεις της Σχολής Γονέων περιόδου 2009-2010 σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων Νομαρχιακού Μεγάρου στο Μεσολόγγι, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση εορτασμού των Τριών Ιεραρχών. Ομιλητής θα είναι ο κ. Σαράντος Καργάκος- Ιστορικός, συγγραφέας με θέμα «Η παράδοση ως εφαλτήριο για ένα καλύτερο μέλλον».

 

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος «ΑΝΕΣΙΣ» συνεχίζει να προβάλει καθημερινά την ταινία «I LOVE KARDITSA» σε σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη με τους Κώστα Αποστολάκη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μπέσυ Μάλφα, Γεράσιμο Σκιαδαρέση κ.α. Ώρες προβολής :7.30 & 9.30 μ.μ.

 

Ο Σύλλογος των εν Αθήναις Αγρινιωτών «Ο Άγιος Χριστόφορος» οργανώνει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010 στις 11 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών Σίνα και Αραχώβης) στην Αθήνα. 

 rita

Το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου συνεχίζει τις παραστάσεις της  κεντρικής του σκηνής, με  το έργο του Willy Russell «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» σε απόδοση κειμένου Μάριου Πλωρίτη και σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαϊδη στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου. Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως και 31 Ιανουαρίου 2010 και θα δίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9.00 μ.μ. και τις Κυριακές στις 8.30 μ.μ.

 

Η Παναιτωλοακακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ.) θα πραγματοποιήσει την ετήσια Αιτωλοακαρνανική γιορτή-κοπή πίτας την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 11.00 - 14.00 στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84 στην Τεχνόπολις στο Γκάζι (Πειραιώς 100). Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο παιδί και περιλαμβάνει ομιλίες που αφορούν το παιδί και παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων της ΠΑΝ.ΣΥ. Στο τέλος θα μοιραστούν στα μικρά παιδιά τετράδια από το Χαμόγελο του Παιδιού.   

 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Γλαύκωμα, Καταρράκτης, Ηλιακή Εκφύλιση Ωχράς Κηλίδας: Μην κλείνετε τα μάτια... Τώρα μπορείτε να μάθετε όσα σας ενδιαφέρουν».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 11.00-12.30 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

 

Το Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι διοργανώνει και φέτος τον ετήσιο χορό του και την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα γίνει την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 1.00 το μεσημέρι στο κέντρο «NEW YORK PALACE»  

 

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος «ΑΝΕΣΙΣ» συνεχίζει τις προβολές με ταινίες τέχνης αφιέρωμα για παιδιά και νέους, για την περίοδο 2009-2010,

Οι προβολές πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί. Οι ταινίες  επαναπροβάλλονται τη Δευτέρα το πρωί αποκλειστικά για τα σχολεία.

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου θα προβληθεί η ταινία «Το βουνό μπροστά» σε σκηνοθεσία Βασίλη Ντούρου. Είσοδος ελεύθερη  

 

Η Νομαρχία Αιτωλ/νίας, ο Δήμος Αιτωλικού και το Μουσείο Βάσως Κατράκη Κέντρο χαρακτικής Τέχνης πραγματοποιεί αναδρομική έκθεση του λαϊκού ζωγράφου Χρήστου Καγκαρά στις αίθουσες του Μουσείου Βάσως Κατράκη στο Αιτωλικό.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 14 Μαρτίου 2010.

 

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αγρινίου «Στέλιος Τσιτσιμελής» σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, αρχίζει τον 3ο κύκλο των κινηματογραφικών προβολών για την περίοδο 2009-2010, αφιερωμένο στον έρωτα  (έστω και ακραίου), με την ταινία «ΛΟΛΙΤΑ» σε σκηνοθεσία Στάνλεϊ Κιούμπρικ . Η ταινία θα προβληθεί την Τρίτη 2 και Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010 στις 9.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.  

 

Ο Παναιτωλοακαρνανικός Σύλλογος Γυναικών και τα αδελφά Σωματεία οργανώνουν Μουσικοχορευτικό τσάι που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 5- 9 μ.μ. στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου.

 

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αγρινίου «Στέλιος Τσιτσιμελής» διοργανώνει κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε συνεργασία με τη Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου, τη Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης-Γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων Ν. Αιτωλ/νίας και το Μουσικό Σχολείο Αγρatzenta-kroystaινίου.

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 5.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο Κλασσικών Κρουστών στο κτίριο της Φιλαρμονικής Δήμου Αγρινίου. Διδάσκει ο σολίστας της Κρατικής  Ορχήστρας Αθηνών Βορίσης Κων/νος: Ταμπούρο, ξυλόφωνο, βιμπράφωνο, μαρίμπα, μεταλόφωνο, ντράμς, latin percussions.   

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 11.00 π.μ. το ίδιο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί και στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου.

 

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλ/νίας με τη συνεργασία της «ΑΝΑΙΤ Α.Ε.», των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μεσολογγίου και Θέρμου και των γραφείων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης τygrtopoi-atzentaης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Αιτωλ/νίας, οργανώνουν ημερίδα με θέμα «Οι υγρότοποι του νομού Αιτωλ/νίας και η κλιματική αλλαγή», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 9.30 π.μ. (Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων) στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας στο Μεσολόγγι. Θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος -Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής Θάνος Μωραϊτης.  

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...