°F | °C
invalid location provided
ΑΤΖΕΝΤΑ

Η Λέσχη Ανάγνωσης του Πνευματικού Κέντρου «Στέλιος Τσιτσιμελής» παρουσιάζει το βιβλίο του Αγρινιώτη συγγραφέα Κώστα Χατζόπουλου «Ο πύργος του Ακροπόταμου». Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο ομότιμος καθηγητής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Αθανάσιος Παλιούρας σήμερα Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 7.00 μ.μ. στο Εντευκτήριο του τρένου και θα ακολουθήσει συζήτηση.

 

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος «ΑΝΕΣΙΣ» προβάλει καθημερινά την ταινία «NEW YORK I LOVE YOU» 

Από την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009 θα προβάλει την ταινία «AVATAR» σε σκηνοθεσία James Cameron

Ώρες προβολής :6.30 & 9.30 μ.μ.   

 

Οι ένοικοι του ξενώνα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «ΑΡΓΩ» του Νοσοκομείου Αγρινίου, πραγματοποιούν χριστουγεννιάτικο Bazaar με έργα τους από τα εργαστήρια επαγγελματικής κατάρτισης (κεραμικής, ραπτικής και κεντήματος), στον εκθεσιακό χώρο στο ισόγειο του ξενώνα (πλατεία Τσακανίκα) στο Αγρίνιο.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 18 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά από 10.00-13.00 και 17.00 - 20.00.  

 

Το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου ανεβάζει στη κεντρική σκηνή το έργο του Willy Russell  «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» στις 18 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου. Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως και 31 Ιανουαρίου 2010 και θα δίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9.00 μ.μ. και τις Κυριακές στις 8.30 μ.μ.

 

Η Κινηματογραφική Λέσχη Μεσολογγίου την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου θα προβάλει την ταινία «ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ».

Ώρες προβολής: 8-10.30 μ.μ.

 

Το Κέντρο Λόγου και Τέχνης «Διέξοδος» στο Μεσολόγγι παρουσιάζει έκθεση χειροποίητου κοσμήματος με δημιουργίες κυρίως από χρυσό και ασήμι της Εριφύλης Κανίνια-Δημοπούλου και της Ουρανίας Φουντουλίδου. Η λειτουργία της έκθεσης θα είναι καθημερινή (πλην Δευτέρας και Τρίτης) από 10.30 το πρωί έως 13.00 το μεσημέρι και από 6 το απόγευμα έως 8.30 το βράδυ, ενώ θα διαρκέσει μέχρι 20 Δεκεμβρίου.

 

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί στο ξενοδοχείο IMPERIAL στο Αγρίνιο θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Αχιλλέα Παπαδιονυσίου με τίτλο «Συναντήσεις με Προσωπικότητες». 

 

Η Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας ξεκινά και φέτος τις διαλέξεις της Σχολής Γονέων περιόδου 2009-2010 σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων Νομαρχιακού Μεγάρου στο Μεσολόγγι, θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τη συμμετοχή του Χριστιανικού Ομίλου Νέων Μεσολογγίου και την Παιδική Χορωδία Σχολής Γονέων.

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Αλήθεια και μύθοι για τα Χριστούγεννα» με ομιλητή τον Πρωτοπρ. Γεώργιο Μεταλληνό-Ομότιμο καθηγητή της Θεολογικής Σχολής πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετέχει η Βυζαντινή Χορωδία Αγρινίου με χριστουγεννιάτικους ύμνους.

 

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αγρινίου «Στέλιος Τσιτσιμελής» σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, συνεχίζει με το 2ο κύκλο των κινηματογραφικών προβολών για την περίοδο 2009-2010, αφιερωμένο στον Σαίξπηρ με την ταινία «ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ» σε σκηνοθεσία Μπαζ Λούρμαν. Η ταινία θα προβληθεί την Τρίτη 22 και Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 9.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.  

 

Ο Όμιλος Φίλων Σιδηροδρόμου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας «Χαρίλαος Τρικούπης» σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Σιδηροδρόμου Αθήνας και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αγρινίου, πραγματοποιεί έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας για το τρένο  στο σταθμό των Σιδηροδρόμων Βόρειο Δυτικής Ελλάδας στο Αγρίνιο και θα διαρκέσει μέχρι 24 Δεκεμβρίου 2009. Ανοιχτή τις καθημερινές 11.00 - 14.00 και 16.00 - 21.00 με ελεύθερη είσοδο.     

 

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος «ΑΝΕΣΙΣ» συνεχίζει τις προβολές με ταινίες τέχνης αφιέρωμα για παιδιά και νέους, για την περίοδο 2009-2010,

Οι προβολές πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ.. Οι ταινίες  επαναπροβάλλονται τη Δευτέρα το πρωί αποκλειστικά για τα σχολεία.

Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Δεκεμβρίου θα προβληθεί η ταινία «Το αλογάκι της Γουϊνκι» σε σκηνοθεσία Μίσα Καμπ. Είσοδος ελεύθερη  

 

Ο Φυσιολατρικός Σύνδεσμος Πατρών προκηρύσσει τον 7ο πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ με θέμα «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΦΥΤΙΚΟ-ΖΩΪΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ». 

Οι φάκελοι συμμετοχής θα γίνονται δεκτοί μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2009.

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...