°F | °C
invalid location provided
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Κυριακή, 21 Οκτώβριος 2012 19:03

 

      

Ι. Π.  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ         

ΠΡΟΣ

                                                                          Λιμενικό Ταμείο Μεσολογγίου

                                                                                       Αιτωλ/νίας

Κύριοι

 

Για δεύτερη φορά με το υπ'αριθμ. 710/5/10/2012 έγγραφό σας

μας υπενθυμίζετε την υποχρέωσή μας  (μίσθωμα) που απορρέει από την σύμβαση παραχώρησης ( πρακτικό Νο6 του 2006 πράξη 56ᵑ 10/08/2006 ) για το χώρο στον οποίο δημιουργήσαμε τις εγκαταστάσεις μας. Σας διευκρινίζουμε για δεύτερη φορά ( σας απαντήσαμε πρόσφατα για το ίδιο θέμα ) ότι ο πρώην πρόεδρος Κώστας Σταράμος  μας διαβεβαίωνε από την αρχή ότι .

Η Λιμενική Επιτροπή, στην οποία μετέχουν αδιαλείπτως οι κκ. Πάνος Παπαδόπουλος  και ο Υπολ/χης Ιωάννης Σακιργιανός , αναδεικνύει το θέμα μετά από τόσα χρόνια ως πράξη αντεκδίκησης επειδή ο Ναυτικός Όμιλος αποκάλυψε και τεκμηρίωσε το μέγα σκάνδαλο που λέγεται , το οποίο δημιούργησε και συντηρεί η Λιμενική Επιτροπή και το Υπολιμεναρχείο Μεσολογγίου.

Ο Ναυτικός Όμιλος ως μη κερδοσκοπικό σωματείο, (δεν είμαστε μαγαζί)στον παραχωρημένο αυτό χώρο και χωρίς Δημόσιο χρήμα ανέπτυξε σημαντική δραστηριότητα υπέρ της τοπικής κοινωνίας.

Τα σχέδια του Ναυτικού Ομίλου για ανάπτυξη και έσοδα τορπιλίστηκαν από την Λιμενική Επιτροπή. Η παραχώρηση Λιμενικού χώρου πρακτικό Νο1 / 2009 πράξη 5/ 2009 δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, παρόλο που καταθέσαμε και εγγυητική επιστολή 300 ευρώ η οποία  από την Eurobank(συνολικά 450euro) για το ότι δεν μας την επέστρεφε μέχρι τις 10/10/12 το Λιμενικό Ταμείο.

Επιδιώξαμε και πήραμε άδεια υπενοικίασης ( πρακτικό Νο1 πράξη2/ 10/2/2011) στα πλαίσια των αναπτυξιακών μας σχεδίων και πάλι δεν καταφέραμε τίποτα λόγω κωλυσιεργιών της Λιμενικής Επιτροπής.

Οιπράξεις αντεκδίκησης της Λιμενικής Επιτροπής και του Υπολιμεναρχείου δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε και να αξιοποιήσουμε μεγάλη χορηγία από τοίδρυμαεπειδή δεν ολοκληρώθηκε η παραχώρηση του λιμενικού χώρου.

Ο Υπολιμενάρχης εθελοτυφλεί για το πλήθος σκαφών αναψυχής εντός του αλιευτικού καταφυγίου και  επιτρέπει σε επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη να δένουν εκτός καταφυγίου και στον υπό παραχώρηση χώρο μας. Είναι προφανές ότι εξυπηρετεί ντόπιους και γνωστούς,ως ντόπιος, ενώ επιβάλλει πρόστιμα παρανόμως σε μέλη του Ναυτικού Ομίλου.

Επί της ουσίας ο Ν.Ο.Μεσολογγίου έχει καταβάλει συνολικά μέχρι τώρα στο Λιμενικό Ταμείο2602euroαπό το 2006, συγκεκριμένα: 2X500 κτθ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, 2Χ576 ΕΕΤΗΒΕ (χαράτσι με ιδιοκτήτη το Λ.Τ) και 450 προμήθεια στην τράπεζα λόγω εγγυητικής επιστολής που όπως προαναφέραμε παρακρατούσε το Λιμενικό Ταμείο.  Τυπικώς χρωστάμε 398 euro.

Να αναφέρει δημοσίως ο κ.Παπαδόπουλος, τι έχουν πληρώσει,με τι άδειες και τι πληρώνουν οι υπόλοιποι ενοικιαστές της χερσαίας ζώνης του Λιμανιού.

Οι εγκαταστάσεις που έχουμε δημιουργήσει (γυμναστήριο,λεμβαρχείο,γραφεία, αποθήκες,ξενώνες,σκάφοι κτλ) είναι και θα παραμείνουν δημόσια περιουσία προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Άλλες κοινωνίες ανάλογες δραστηριότητες, τις επιδοτούν  μετ'ευχαριστήσεως.

 (συνημμένως σας υποβάλουμε απόφαση του Λ.Τ Ωρεών Ευβοίας για 5000euro ετησίως)

Ο Ναυτικός Όμιλος ζημιώνεται και ήδη έχει προβεί σε νομικές ενέργειες για προάσπιση των συμφερόντων το

Για το Δ.Σ 

OΠρόεδρος                                                Ο Γ. Γραμματέας 

Γιάννης Κανής                                       Πάνος Κουρούκλης

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...