°F | °C
invalid location provided


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑ
Τρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2011 05:00

Ατύχημα με νεαρό αλεξιπτωτιστή πλαγιάς στο Θύαμο

33χρονος αλεξιπτωτιστής κατέπεσε το Σάββατο το απόγευμα σε βραχώδη, απόκρημνη περιοχή κοντά στο χωριό Θύαμος στο Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας. Ο νεαρός Αγρινιώτης, έχοντας ως σημείο εκκίνησης την πίστα του Εμπεσού, όπου έχουν διοργανωθεί διεθνείς αγώνες, πραγματοποίησε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο πλαγιάς. Το αλεξίπτωτό του όμως επηρεάστηκε από ισχυρό και απότομο άνεμο, ο οποίος τον παρέσυρε με αποτέλεσμα την πτώση και τον σοβαρό τραυματισμό του. Για τον απεγκλωβισμό του 33χρονου οργανώθηκε επιχείρηση, με τη συμμετοχή κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και σταθμού του Ε.Κ.Α.Β.  εξαιρετικά δύσβατη περιοχή. Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου και νοσηλεύεται. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Εμπεσού Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας.

 

Έσπασαν τον οικογενειακό τάφο του προέδρου της Καμαρούλας

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινότητα Καμαρούλας του δήμου Αγρινίου, το γεγονός της ολοσχερούς καταστροφής  του οικογενειακού τάφου του προέδρου του χωριού. Έκπληκτος ο πρόεδρος κ. Γιώργος  Μαρνέζος, ειδοποιήθηκε για την καταστροφή και αντίκρισε το θλιβερό θέαμα, αφού άγνωστοι με πρωτοφανή μανία είχαν διαλύσει στην κυριολεξία τον οικογενειακό τάφο. Ο κ. Μαρνέζος προτίθεται να προχωρήσει σε μήνυση κατά αγνώστων.

 

3,5 Ρίχτερ ταρακούνησαν τη Ναύπακτο

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 21.15 στην περιοχή της Ναυπάκτου. Ο σεισμός ήταν, 3,5 Ρίχτερ σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτο Σεισμολογίας και όχι 3,4 Ρίχτερ, όπως αρχικά είχε ενημερώσει και με εστιακό βάθος τα δυο χιλιόμετρα και όχι τα δέκα χιλιόμετρα.Η δόνηση σημειώθηκε 5 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της Ναυπάκτου και 19 χιλιόμετρα βόρεια της Πάτρας, όπου και έγινε αισθητή.

 

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL