Ιαν   Φεβρουάριος 2024   Μάρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
2526272829 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
Χρονογράφημα
Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 21:50

                                                                                                                         Έγκλημα Σταματιάδη

Συνελήφθη στις Βρυξέλλες ο ένας εκ των δολοφόνων του εγκλήματος του επιχειρηματία Σταματιάδη. Άλλοι δύο είναι γνωστοί και καταζητούνται. Αααα, λέω, καλά τους κάνανε και τους πιάσανε, θα ήταν τίποτα δολοφόνοι Αυστριακοί, έτσι υπέθεσα. Ε, αν δεν είναι Αυστριακοί, θα είναι τίποτα μούτρα Ολλανδοί από το Ρότερνταμ. Λιμάνι είναι, όλο και τίποτα βρωμοδουλειές θα γίνονται. Ούτε από το ένα κράτος, ούτε από το άλλο. Τότε σκέφτηκα πως θα είναι στα σίγουρα καπιταλίστες Βέλγοι ή Ελβετοί, αυτοί έχουν μοβόρικη ψυχή, ναι οι καπιταλίστες. Ούτε αυτό, άρχισα να απογοητεύομαι, δεν είναι δυνατόν να προέρχονται από τα πρώην σοσιαλιστικά κράτη! Κάτι τέτοιο δεν το αποδέχεται η ψυχή μου και οι θετικές πληροφορίες που είχαμε μέχρι σήμερα για τις ακμάζουσες σοσιαλιστικές χώρες. Και ω της έκπληξης, οι δολοφόνοι ήταν Αλβανοί. Έπεσα από τα σύννεφα. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν ακούσαμε καμία φορά για ληστεία Τράπεζας στην Ελλάδα από συμμορία Δανών και Γερμανών. Ούτε και Γάλλων. Πάντα στις κλεψιές, τους φόνους και τους βιασμούς οι ένοχοι είναι συνήθως Ρουμάνοι ή Γεωργιανοί. Έκτακτη συμμετοχή ως Guest Star όλο και κανάς Ουκρανός ή Ρώσος θα συμμετέχει .  Αλλοίμονο, αυτοί πρωτύτερα ήταν ένα κράτος, ένας λαός, τώρα θα χωριστούν? Όχι, αυτοί είναι δεσμοί αίματος, είτε δικό τους είτε των θυμάτων. Τα Ελληνόπουλα επίσης ως που να πείς κίμινο έχουν πιάσει τα γράμματα στον αέρα. Το δαιμόνιο της φυλής μας! Ως προς την ομάδα αίματος δεν τίθεται θέμα, δεκτές όλες οι ομάδες και τα ρέζους!

Σήμερα επιβεβαιώνονται  όλα όσα ακούγαμε στο παρελθόν για το θέμα της παιδείας των Ανατολικών χωρών. Το πρώτο και σπουδαιότερο ήταν οι νέοι αυτών των χωρών να βρίσκουν αμέσως δουλειά. Αυτό το είχαν πετύχει, δουλειά για όλον τον λαό. Σήμερα που επετράπη και η ιδιοκτησία διαβατηρίου το διακρίνουμε ακόμη καθαρότερα. Μία ωραία Ρωσίδα μπορεί εύκολα να εργασθεί στα πορνεία της Νυρεμβέργης ή της οδού Φυλής. Τα αγόρια εξειδικεύονται σε άλλα επικερδέστερα επαγγέλματα. Οι ικανότεροι άμεσα  οδεύουν την λεωφόρο  των δολοφονιών και άλλοι με λιγώτερη επιμέλεια στα μαθήματα τους απασχολούνται στις διαρρήξεις Mini Market και στις τσίλιες κατά την διάρκεια ληστειών στις Τράπεζες. Και καλά κάνουν από κοινωνικής πλευράς. Οι Τράπεζες απομυζούν τον λαό συνεπικουρούμενες από τους Βιομήχανους και τους Εφοπλιστές. Άρα, καταλήγουμε στο λογικό συμπέρασμα πως καλά διαπαιδαγώγησε ο κ. Πρόεδρος της Βουλής τον γυιό του Γιώργο να σέβεται, να επικουρεί και να αγαπά τους δολοφόνους των κακών  (όλοι κακοί είναι) Βιομηχάνων και μεγαλοκαταθετών. Με αυτή την σκέψη και ενφορούμενοι από φιλάνθρωπα αισθήματα ελπίζουμε πως σύντομα θα δούμε και τον κ. Κουφοντίνα να απελευθερώνεται από την βάναυση φυλάκισή του και να επιστρέφει  στην ενεργό του δράση, η οποία νομίμως, πλην βιαίως (ναι, βιαίως, θα πρέπει να το πούμε) διεκόπη προ πολλών ετών.

Μετά όσα εξετέθησαν πιο πάνω είμαι απολύτως βέβαιος ότι επείσθη και ο πιο δύσπιστος για την πορεία διαπαιδαγώγησης των μαθητών στην φίλη χώρα της Γεωργίας (Γεωργιανοί) όσο και για τα παιδαγωγικά συστήματα επί Νικολάϊ Τσαουσέσκου και Τοντόρ  Ζίφκωφ. Οι καιροί ου μενετοί, ας σπεύσουμε να τους μιμηθούμε, ο καπιταλισμός καραδοκεί από το Παρίσι και την Λωζάνη. Προσοχή!!

Φοίβος Ιωσήφ

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...