°F | °C
invalid location provided
Το ψάρεμα της τσουρούκλας
Σάββατο, 16 Ιούλιος 2011 05:00

Πραγματοποίησε για 8η φορά ο Ν. Ο. Τριχωνίδας  

Ο Ν. Ο. ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ πραγματοποίησε με επιτυχία, την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011, τον 8° Πανελλήνιο Αγώνα Αθλητικής Αλιείας επιφανείας με πετονιά, στη Λίμνη Τριχωνίδα, στη θέση ΒΟΥΖΑ της Δ.Κ. Μcarema1αταράγκας, του Δήμου Αγρινίου, όπου και οι Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις του Ομίλου μας.

Ο αγώνας διοργανώθηκε με τη στήριξη του Δήμου Αγρινίου της Δ.Κ. Ματαράγκας και τη συμπαράσταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλ. Αλιείας.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος επαγγελματίες και ερασιτέχνες ψαράδες από διάφορα μέρη της χώρας μας, οι οποίοι αψηφώντας τα μποφόρ που είχε αυτή την ημέρα η Λίμνη, ανοίχθηκαν στα βαθιά για το ψάρεμα της Τσουρούκλας, προκειμένου να μην ακυρωθεί ο Αγώνας.

Καθ' όλη τη διάρκεια του Αγώνα είχαμε τη συμπαράσταση του ιατρού κ. Κοτρώτσου, του Κέντρου Υγείας Θέρμου.

Κατά τη διάρκεια του Αγώνα πραγματοποιήθηκε επίδειξη ΚΑΝΟΕ-ΚΑΠΑΚ από Αθλητές του Ν.Ο.Τ., ενώ το ταχύπλοο σκάφος του Ομίλου μας ήταν στη διάθεση του κοινού για μία βόλτα μέσα στη Λίμνη, δωρεάν.

Το βράδυ, στον ίδιο χώρο, ο Ν. Ο. Τριχωνίδας διοργάνωσε, για πρώτη φορά, μουσική βραδιά με ζωντανή μουσική, κατά τη διάρκεια της οποίας βραβεύτηκαν οι Νικητές του Αγώνα.

Επίσης βραβεύθηκαν και οι Αθλητές του Ομίλου μας του Τμήματος Υ/Β Σκοποβολής:

α. Κλειτσίκας Αναστ., από Αγρίνιο β. Πάσχος Σπύρος, από Αγρίνιο γ. Αντώνογλου Νίκος, από Αγρίνιο δ. Μπέλλος Απόστολος, από Αθήνα,

οι οποίοι το προηγούμενο έτος 2010, κατέκτησαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υ/Β Σκοποβολής.

Ο Ν. Ο. Τριχωνίδας προσέφερε στους καλεσμένους του πλούσιο γεύμα με ψαρικά (προϊόντα της Λίμνης μας) δωρεάν.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Τριχωνίδας, κ. Θεοφάνης Γκρέκας και ο Γενικός Γραμματέας του Ομίλου, κ. Κων/νος Φράγκος, πανεπιστημιακός.

Ο Πρόεδρος κ. Θεοφάνης Γκρέκας κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ανήγγειλε την κατασκευή αναψυκτηρίου για τους Αθλητές και το γεγονός ότι δρομολογούνται άμεσα η κατασκευή Αποδυτηρίων για τους Αθλητές και κατάλληλου χώρου για τη φύλαξη των Σκαφών και του λοιπού εξοπλισμού του Ομίλου. Στο σημείο αυτό ο κ. Πρόεδρος ζήτησε τη συμπαράσταση της Τοπικής Αυτοδ/σης και λοιπών φορέων της περιοχής, για την ταχεία ολοκλήρωση του έργου, το οποίο θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα συμβάλει στην τcarema-2ουριστική και γενικότερα οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.

Την εκδήλωση τίμησαν οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αγρινίου κ.κ. Σφυρής Βλάσσης, Θεοδωρόπουλος Νικόλαος, Κραβαρίτη Ευαγγελία και Παπαθανασίου Κων/νος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ματαράγκας κ. Μαρίνος Χρήστος, ο Αιδεσιμότατος ιερέας του Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Ματαράγκας πάτερ Θεμιστοκλής, ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητ. Αλιείας και Αντιπρόεδρος της παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υ/Β Δραστηριοτήτων, εκπρόσωποι του Τοπικού Τύπου, Συλλόγων και φορέων, επιχειρηματίες και πλήθος κόσμου.

ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

1ος Νικητής:                    Βοειδής Γεώργιος

2ος Νικητής:                    Μπριζώλης Δημήτριος

3ος Νικητής:                    Ψαροπούλας Ιωάννης

Μεγαλύτερο ψάρι:     Μπριζώλης Δημήτριος Περισσότερα ψάρια:   Βοειδής Γεώργιος Μικρότερος ψαράς:   Βοειδής Αθαν., 9 ετών Μεγαλύτερος ψαράς: Ψαροπούλας Ιωάννης, 50 ετών.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...