Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα288
mod_vvisit_counterΧθές369
mod_vvisit_counterAll8125002
°F | °C
invalid location provided
Συνάντηση Ραδιοταξί Αγρινίου με τον Θάνο Μωραΐτη
Τετάρτη, 13 Ιούλιος 2011 05:00

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 9 Ιουλίου  taxiτου Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ με τον Υφυπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Θάνο Μωραϊτη, σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τις προθέσεις του Υπουργού για την απελευθέρωση του επαγγέλματος.

Στη συνάντηση που κράτησε περισσότερο από 30 λεπτά τέθηκαν στον Υφυπουργό οι απόψεις του Σωματείου καθώς και οι ανησυχίες που υπάρχουν σε όλους τους επαγγελματίες από τις δηλώσεις του κ. Ραγκούση . Με ιδιαίτερη σημασία τονίστηκε η προεργασία και η συμφωνία με την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών ενώ δόθηκαν στον Υφυπουργό και αναλυτικά στοιχεία για το τι ισχύει ξεχωριστά σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη .

Ο Υφυπουργός άκουσε προσεκτικά τις απόψεις του διοικητικού συμβουλίου και εξέφρασε την δέσμευση του ότι με ιδιαίτερη προσοχή θα εξετάσει το ζήτημα και θα έχει επαφές και με τους αρμόδιους υπουργούς.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...