Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα122
mod_vvisit_counterΧθές452
mod_vvisit_counterAll8031051
°F | °C
invalid location provided
Ανακοίνωση από την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,

Με τη σημερινή μας ανακοίνωση ο συνδυασμός ‘‘ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ'' που συμμετείχε στις πρόσφατες εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου θέλει καταρχήν να συγχαρεί τους συναδέλφους που εκλέχτηκαν στο Δ.Σ, την ελεγκτική επιτροπή και στους αντιπροσώπους στην ομοσπονδία και κυρίως τους νέους που εκλέγονται για πρώτη φορά.

 Επίσης να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν, μας στήριξαν και με την ψήφο τους μας εξέλεξαν στο Δ.Σ με 2 μέλη, στην Ελεγκτική επιτροπή με 1 μέλος και Αντιπροσώπους στην ομοσπονδία με 4 μέλη.

 Θέλουμε να τονίσουμε ότι ο συνδυασμός μας σε όλο το διάστημα από τη Γ.Σ μέχρι και τις εκλογές προσπάθησε με αξιοπρέπεια και πολιτισμένο τρόπο να μεταφέρει σε όλους τους συναδέλφους ένα μήνυμα ενότητας και ταυτόχρονα μήνυμα για νέο ξεκίνημα στο Σύλλογο.

 Εμείς αυτά τα οποία υποστηρίζαμε σαν θέσεις, απόψεις και στόχους πριν τις εκλογές είναι αυτονόητο ότι θα εξακολουθήσουμε να υποστηρίζουμε με την συμμετοχή μας πλέον στο νέο Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου.

   

                                                          Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ               

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...