Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα97
mod_vvisit_counterΧθές452
mod_vvisit_counterAll8031026
°F | °C
invalid location provided
Ο Μιχάλης Γιάγκας νέος πρόεδρος της ΟΣΥΕ

Επανεκλέχθηκε στο Δ.Σ. για 5η φορά   

Την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Μιχάλη Γιάγκgiagkasα επαναβεβαίωσαν οι Επιμελητηριακοί υπάλληλοι στο 21ο Συνέδριό τους, επανεκλέγοντάς τον για  5η συνεχή φορά Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων (Ο.Σ.Υ.Ε).

To 21ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων (Ο.Σ.Υ.Ε), πραγματοποιήθηκε στις 26 και 27 Μαΐου 2011 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, με τη συμμετοχή αντιπροσώπων των επιμελητηριακών υπαλλήλων από όλη την χώρα.     

Στο Συνέδριο παρέστησαν και χαιρέτησαν ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου του Υπουργείου Ανταγωνιστικότητας και Περιφερειακής Ανάπτυξης κος Στέφανος Κομνηνός και ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Π. κος Παναγιώτης Αδαμόπουλος.

  • - Ο Πρόεδρος της Ο.Σ.Υ.Ε. κος Μιχάλης Γιάγκας κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση της χώρας και στις δυσμενείς συνέπειες - από την εφαρμογή του Μνημονίου - στους εργαζόμενους καθώς και στα θέματα που απασχολούν το Δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα δίνοντας έμφαση στις ρυθμίσεις για το Ασφαλιστικό, την Οικονομική πολιτική, τις Εργασιακές σχέσεις, το νέο Μισθολόγιο ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την Υπηρεσία μιας Στάσης και την εφαρμογή του ΓΕΜΗ.
  • - Τη βούληση της Πολιτείας και του Υπουργείου Ανταγωνιστικότητας και Περιφερειακής Ανάπτυξης για την ενίσχυση του ρόλου των Επιμελητηρίων με νέες αρμοδιότητες με την επικείμενη τροποποίηση της Επιμελητηριακής Νομοθεσίας, την ολοκλήρωση του ΓΕΜΗ και την αδειοδότηση των Επιχειρήσεων επεσήμανε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου κος Στέφανος Κομνηνός.
  • - Επίσης συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και το 3ετές διεκδικητικό πλαίσιο της Ο.Σ.Υ.Ε.
  • - Κατά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν εκλέχτηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Γιάγκας Μιχάλης                        Πρόεδρος,

Πέτκας Παναγιώτης                    Α΄ Αντιπρόεδρος

Κουκιόγλου Κούλα                     Β΄ Αντιπρόεδρος

Γιοβανοπούλου Παρασκευή       Γεν. Γραμματέας

Ανδριάνα Φιλιώ                           Ταμίας

Αλεξόπουλος Χρήστος                Μέλος

Κοντογιαννάτου Μπέλλα                        Μέλος

Παναγόπουλος Χρήστος                         Μέλος

Παπαβασιλείου Ελπίδα               Μέλος

Αντιπρόσωπος στην ΑΔΕΔΥ εκλέχτηκε ο Γιάννης Σταματελόπουλος και την Ελεγκτική Επιτροπή αποτελούν οι: Αγγέλης Γιώργος, Παπαθεοδώρου Χρήστος και Πλατσιάς Άγγελος

Για το Δ.Σ της Ο.Σ.Υ.Ε.

   Ο Πρόεδρος                                                      Η Γραμματέας

Μιχάλης Γιάγκας                                    Παρασκευή  Γιοβανοπούλου

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...