Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα110
mod_vvisit_counterΧθές452
mod_vvisit_counterAll8031039
°F | °C
invalid location provided
«Συλλήψεις για μεταφορά λαθρομεταναστών –

 

παράνομη είσοδο στη χώρα - κλοπή»   

Συνελήφθησαν την Τετάρτη το μεσημέρι, στο 73ο χλμ Ε.Ο. Αντρρίου -Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου δύο αλλοδαποί για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών. Ειδικότερα σε έλεγχο λεωφορείου του ΚΤΕΛ κατελήφθησαν ένας 23χρονος και ένας 24χρονος  αλβανικής και Συριακής καταγωγής αντίστοιχα, να έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα. Οι συλληφθέντες με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν την Πέμπτη στον  Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου, ο οποίος και διέταξε την άμεση επαναπροώθησή τους στις χώρες προέλευσής τους.

Την Πέμπτη το βράδυ συνελήφθησαν στην Ε.Ο. Αντιρρίου -Ιωαννίνων από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Α.Δ. Ακαρνανίας τρεις αλλοδαποί για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών. Ειδικότερα ένας 27χρονος αλβανικής καταγωγής κατελήφθη να μεταφέρει με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του μία 34χρονη  και έναν 29χρονο ίδιας καταγωγής, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα. Επίσης, όπως προέκυψε σε βάρος του προαναφερόμενου οδηγού εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις. Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου.

Συνελήφθησαν  τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, στο Γυμνάσιο Παναιτωλίου του Δήμου Αγρινίου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ δύο άνδρες ηλικίας 17 και 29 ετών για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Ειδικότερα με ακόμη δύο συνεργούς τους,  κατελήφθησαν να έχουν αφαιρέσει από ταράτσα κτιρίου   σχολικού συγκροτήματος χαλκοκαλώδια που χρησιμοποιούνταν ως αλεξικέραυνα οροφής με σκοπό να τα πουλήσουν. Οι συνεργοί αναζητούνται. Οι συλληφθέντες με την κατ' αυτών σχηματισθείσα δικογραφία  οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...