Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα381
mod_vvisit_counterΧθές969
mod_vvisit_counterAll8058428
°F | °C
invalid location provided
Στις κάλπες οι φοιτητές

Στα περσινά, υψηλά επίπεδα αναμένεται η αποχή και φέτος

Στις κάλπες των ΑΕΙ και των ΤΕΙ προσήλθαν χθες Τετάρτη, φοιτητές και σπουδαστές σε όλη τη χώρα. Οι εκπρόσωποι των παρατάξεων εκτιμούν ότι το ποσοστό προσέλευσης θα κυμανθεί σfoithtesτα περσινά επίπεδα, οπότε η αποχή παρουσίασε άνοδο της τάξης του 5%-10%. Κοινά αποτελέσματα δεν αναμένεται να εκδοθούν ούτε φέτος .
Ο εκπρόσωπος της ΔΑΠ Σταύρος Παπαντωνίου σημειώνει ότι η παράταξη που πρόσκειται στη ΝΔ ελπίζει σε αύξηση των ποσοστών της.
«Όσα συμβαίνουν στην κοινωνία δεν μπορεί να μην επηρεάζουν τους νέους και τα πανεπιστήμια, αλλά δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε ολιγαρχίες, όποια μορφή και αν έχουν, να παίρνουν αποφάσεις για εμάς και το μέλλον της χώρας μας» λέει από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΠΑΣΠ στη Νομική Σχολή Αθηνών Πάτροκλος Καρράς.
Από την πλευρά της Αριστερής Ενότητας (ΣΥΝ) ο Πέτρος Σανταμούρης δηλώνει στο «Βήμα» ότι «οι φετινές εκλογές θα διεξαχθούν σε κλίμα αναταραχής κυρίως γιατί τα σκληρά μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση πλήττουν μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας».
Στη ανάγκη να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες λαϊκές ανάγκες σε μια περίοδο κοινωνικής πίεσης αναφέρεται από τη πλευρά της σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τις φοιτητικές εκλογές η ΚΝΕ (ΚΚΕ).

H ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν συμμετέχει στις φοιτητικές εκλογές

Ανακοίνωση απέστειλε η Δ.Α.Π. - Ν.Δ.Φ.Κ. Ναυπάκτου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. δεν θα συμμετάσχει στις Φοιτητικές Εκλογές 2011.Ευχαριστούμε όλους εσάς που εμπιστευθήκατε την παράταξή μας με την ψήφο σας όλα αυτά τα χρόνια. Το Ταμείο μας κατατέθηκε σε λογαριασμό για Το Χαμόγελο του Παιδιού. Μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε στους λογαριασμούς: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (5233-003309-251), ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (116/296076-12 )».

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...