Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα392
mod_vvisit_counterΧθές969
mod_vvisit_counterAll8058439
°F | °C
invalid location provided
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ

 

Συνάδελφε-Συναδέλφισσα,

 Στη τελευταία Γενική Συνέλευση ανακοινώσαμε με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο τη πρόθεσή μας να συγκροτήσουμε ψηφοδέλτιο για τις εκλογές που θα γίνουν στις 25 και 26 Μαΐου για νέο Δ.Σ στον Εμπορικό Σύλλογο διαφοροποιούμενοι από τις επιλογές του απερχόμενου Δ.Σ και ασκώντας κριτική στις πρακτικές και τακτικές που ταύτισαν το Σύλλογο με συγκεκριμένο κομματικό φορέα.

 Έτσι προέκυψε ο συνδυασμός «ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ» με συμμετοχή παλαιών και νέων συναδέλφων με διαφορετικές αντιλήψεις για τη πορεία και τη δραστηριότητα του συλλόγου μας.

 Η άμεση αντίδραση των συναδέλφων ήταν να μας κατηγορήσουν για διασπαστικές κινήσεις γιατί αυτοί προφανώς πιστεύουν ότι στη δημοκρατία δεν πρέπει να ακούγεται άλλη φωνή ή να εκφράζονται διαφορετικές απόψεις. Για αυτούς πρέπει να υπάρχει ένα ψηφοδέλτιο, προφανώς για να ελέγχονται οι διαδικασίες. Κάποιοι ίσως να θέλουν το Σύλλογο υπό τη κηδεμονία τους. Σήμερα σε μια περίοδο κρίσης είναι αναγκαίο περισσότερο από κάθε άλλη φορά να υπάρχουν και να κυκλοφορούν  πιο πολλές ιδέες ανάμεσα στα μέλη.

Επιδίωξη μας είναι ο Σύλλογος να γυρίσει σελίδα, να γίνει ένα νέο ξεκίνημα, για ένα Σύλλογο σύγχρονο, με εξωστρέφεια, με άνοιγμα προς όλους όσους έχουν τη διάθεση να συνεργαστούν (Δημοτική Αρχή, Επιμελητήριο) για να δοθεί μια νέα προοπτική στο τόπο μας.

  Είναι αναγκαίο πιο πολύ από κάθε άλλη φορά η επιστροφή και η συμμετοχή όλων των συναδέλφων στο Σύλλογο. Είναι βέβαιο ότι σήμερα δεν περισσεύει κανείς.

Σήμερα είναι ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή και αυτό προϋποθέτει και καινούργιο τρόπο λειτουργίας του Συλλόγου που θα απευθύνεται σε νέα πρόσωπα, μακριά από κομματικές αγκυλώσεις και νοοτροπίες του παρελθόντος. Είναι ευκαιρία για διεύρυνση της δημοκρατικής λειτουργίας των οργάνων και αυτό σημαίνει πολυφωνία. Είναι αναγκαίο να καταλάβουν ότι ο Σύλλογος δεν είναι κομματικός φορέας και κατά συνέπεια οι αποφάσεις είναι αποτέλεσμα συνολικής και οικειοθελούς συμμετοχής και όχι αρχή ενός ανδρό               

Σε αυτές τις εκλογές στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους τους συναδέλφους για μια νέα αρχή του Συλλόγου και ταυτόχρονα θέτουμε τα ερωτήματα :

;

;

;

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ - ΔΗΜΑΚΗ              

ΜΑΡΙΑ

ΟΠΤΙΚΑ

Ι. ΣΤΑΙΚΟΥ 7

ΓΙΑΝΝΟΚΩΣΤΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ

ΚΥΠΡΟΥ 22

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΟΙ

Ι. ΣΤΑΙΚΟΥ

ΓΙΟΠΑΝΟΣ        ΚΩΝ.

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΟΙ

ΚΥΠΡΟΥ 6

ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ

Ι. ΣΤΑΙΚΟΥ 58

ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

Ι. ΣΤΑΙΚΟΥ 10

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ

ΦΩΤ. ΤΕΧΝΟΦΙΛΜ

ΠΛ. ΦΛΕΜΙΓΚ

ΝΤΑΛΑΠΕΡΑ

ΕΙΡΗΝΗ

ΕΝΔΥΜΑΤΑ

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ

ΠΑΠΑΔΗΜΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

ΚΑΚΑΒΙΑ 23

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΥΑΛΙΚΑ

ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ 5

ΣΚΑΒΑΡΑ

ΑΡΤΕΜΗΣΙΑ

ΖΑΧ.  ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΣΑΜΠΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ

Ι. ΣΤΑΙΚΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ 10

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΕΛΕΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΝΔΥΜΑΤΑ

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ

ΤΣΙΜΠΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΟΙ

ΣΤΟΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...