Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα291
mod_vvisit_counterΧθές369
mod_vvisit_counterAll8125005
°F | °C
invalid location provided
Προληπτική ιατρική από την Περιφέρεια

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο προληπτικής ιατρικής  prolhptikh-iatrikhπου οργάνωσε η Κινητή Ιατρική Μονάδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και για την ακρίβεια η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας, σε συνεργασία με το παράρτημα Πάτρας της Αντικαρκινικής Εταιρείας, στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα.

Κατά το διήμερο 4 και 5 Μαΐου τη μονάδα επισκέφθηκαν περισσότεροι από 90 πολίτες που υποβλήθηκαν σε σπειρομετρήσεις, τις οποίες διενήργησε ο πνευμονολόγος Αντώνης Χριστόπουλος, καθώς και μετρήσεις αιματοκρίτη ενώ ταυτόχρονα ο γυναικολόγος και λέκτορας Γιώργος Μιχαήλ ενημέρωσε μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων γυναικών για την ανάγκη εμβολιασμού τους για τον καρκίνο του τραχήλου-μήτρας. 

Το διήμερο οργανώθηκε στα πλαίσια των προσπαθειών για την ανάπτυξη της προληπτικής ιατρικής και η Κινητή Μονάδα θα συνεχίσει τη δράση της σε όλες τις πόλεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Την Μονάδα επισκέφθηκε την Τετάρτη και ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Γεωργιόπουλος.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...