Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα291
mod_vvisit_counterΧθές369
mod_vvisit_counterAll8125005
°F | °C
invalid location provided
Το 3ο βραβείο στον Πανελλήνιο διαγωνισμό

 σχολικών ιστοσελίδων για το Γυμνάσιο Λεπενούς

Τη Δευτέρα 2 Μαΐου, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικών Διαδικτυακών Τόπων και το Γυμνάσιο Λεπενούς κέρδισε το 3ο βραβείο μεταξύ όλων των δικτυακών τόπων σχολείων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσgymnasioης.

Το Γυμνάσιο Λεπενούς συμμετείχε για πρώτη φορά στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Διαδικτυακών Τόπων, που οργανώθηκε από την «Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην Εκπαίδευση» και την Πανελλήνια Ένωση εκπαιδευτικών για τις Φυσικές Επιστήμες "Μιχάλης Δερτούζος" σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Ο ιστότοπος του σχολείου ήταν ο μόνος που προκρίθηκε  από τα σχολεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην τελική φάση με τους 13 καλύτερους ιστότοπους. Η τελική αξιολόγηση διενεργήθηκε από ειδική 6μελή επιτροπή, από την οποία προέκυψαν και τα τελικά αποτελέσματα.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε παράλληλη εκδήλωση στο πλαίσιο του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ (6-8 Μαΐου 2011, Ερμούπολη, Σύρος), το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Την κατασκευή - επιμέλεια της ιστοσελίδας έχουν, ο καθηγητής κ. Πατσέας Μιχάλης, φιλόλογος, υπεύθυνος της βιβλιοθήκης του σχολείου μας και ο καθηγητής πληροφορικής, κ. Ευθυμίου Νικόλαος. Οι δύο παραπάνω καθηγητές έχουν και την επιμέλεια της σχολικής διαδικτυακής τηλεόρασης (WebTV), που δημιουργήθηκε με τη συνεργασία των μαθητών του σχολείου.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...