°F | °C
invalid location provided
Για προβλήματα που «μαστίζουν» τον κλάδο

Συνάντηση Π. Κουρουμπλή με το Δ.Σ. του Ραδιοταξί Αγρινίου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη μεταξύ του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτη taxiΚουρουμπλή και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει το Σωματείο με τους βουλευτές του νομού.

Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των ΤΑΞΙ στο Αγρίνιο. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στην πτώση εργασιών του επαγγέλματος με συνέπεια πολλοί ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ να μην μπορούν να καταβάλουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές. Επίσης εκφράστηκαν οι θέσεις του Σωματείου ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ σχετικά με τις αστικές συγκοινωνίες και τη λειτουργία τους, ενώ τέλος επισημάνθηκαν στον κ. Κουρουμπλή λειτουργικά ζητήματα του κλάδου και απλά θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της πόλης.

Ο κ. Κουρουμπλής εξέφρασε την ικανοποίηση για τη συνάντηση αφού όπως είπε πολλές φορές στο παρελθόν έχει ενεργήσει για θέματα του κλάδου και τόνισε ότι καταλαβαίνει απόλυτα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την οικονομική κρίση που βρίσκεται η χώρα.

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησε την θεματολογία που αναπτύχθηκε και διαβεβαίωσε ότι στο μέτρο του εφικτού θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες με πρώτη την επαφή με τον διοικητή του ΟΑΕΕ με άμεσο στόχο τις δυνατότητες που υπάρχουν σχετικά με τις ασφαλιστικές εισφορές των ιδιοκτητών ταξί, ενώ εάν χρειαστεί δεσμεύτηκε ότι θα καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή για το συγκεκριμένο θέμα ώστε να λάβει τις απαραίτητες απαντήσεις από τον αρμόδιο υπουργό. Επίσης θα παρακολουθεί τα θέματα του κλάδου και θα βρίσκεται σε συνεννόηση με το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου έτσι ώστε εάν χρειαστεί να παρέμβει.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...