Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα45
mod_vvisit_counterΧθές344
mod_vvisit_counterAll8142901
°F | °C
invalid location provided
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

 στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ στο Αγρίνιο

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, ανακοινώνει την έναρξη της 2ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην πόλη του Αγρινίου στις 13 Μαΐου.

Ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα της ΕΕΔΕ που διεξάγεται από το 1989 με εξαιρετική επιτυχία και με την αναγνώριση του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου. Το πρόγραμμα αυτό γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση σε όλη την Ελλάδα.

Μέχρι σήμερα έχουν αποφοιτήσει 3.300 στελέχη που ήδη πραγματοποιούν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα αναγνωρίζεται και υποστηρίζεται θερμά από τις Ελληνικές επιχειρήσεις. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων.

Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί), στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας. Το πρόγραμμα διαρκεί 16 μήνες και η διδασκαλία γίνεται στα Ελληνικά από καταξιωμένους μάνατζερ και έγκριτους ακαδημαϊκούς με μακρόχρονη εμπειρία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί με το 0.45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ. 

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της ΕΕΔΕ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν:

Στα γραφεία της ΕΕΔΕ Πάτρας,  κα. Πηνελόπη Χαϊκάλη, Πλατεία Πίνδου 1 & Γούναρη, Πάτρα. Τηλ: 2610 318 573, Fax: 2610 361 517, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, Επιμελητηριακή Εταιρεία Ανάπτυξης Αιτωλοακαρνανίας (ΕΠ.ΕΤ.ΑΝ.ΑΙΤ.), κ. Λάμπρος Σαμαρτζής, Παπαστράτου 53 & Σμύρνης 1, Αγρίνιο. Τηλ. 26410 74621, Fax: 26410 22590, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...