Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα123
mod_vvisit_counterΧθές448
mod_vvisit_counterAll8032902
°F | °C
invalid location provided
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ - ΦΟΙΤΗΤΩΝ

 

Με τη συμπλήρωση της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου Αιτωλοακαρνάνων Σπουδαστών - Φοιτητών Αθήνας και από την ανάδειξη της απερχόμενης διοίκησης του, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την διεξαγωγή εκλογών που θα αναδείξουν τη νέα διοίκηση του Συλλόγου για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011 στον 4ο όροφο της οδού Πατησίων 5, εντός στοάς, στο μέγαρο Χαρίλαου Τρικούπη ( γραφεία ΠΑΝ.ΣΥ ).

Πρόσβαση με Μετρό/Ηλεκτρικό - Στάση Ομόνοιας.

Η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου θα διεξαχθεί από τις 11:00 μέχρι και τις 18:00.

Ενημερώνουμε πως όσοι ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να επικοινωνήσουν μέχρι και την Τρίτη 15 Μαρτίου 2011 στα τηλέφωνα και στο mail:

Κότσιαλου Νατάσσα 6977170226 ( Πρόεδρος )

Μπλατζιούκας Ηλίας 6981176650 ( Γεν. Γραμματέας )

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

για να μας δηλώσουν την υποψηφιότητα τους.
Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα μέλη του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Σπουδαστών - Φοιτητών που έχουν εγγραφεί μέχρι και την προηγούμενη ημέρα στην ηλεκτρονική φόρμα δήλωσης στοιχείων στο site του Συλλόγου μας http://sasathens.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=89


Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη για να τιμήσουμε τις δημοκρατικές διαδικασίες στον Σύλλογό μας και να θέσουμε τα θεμέλια για την συνέχιση της δράσης του σε μια νέα πιο δημιουργική, πιο δυναμική χρονιά.

 

                              Η Πρόεδρος                                                   Ο Γενικός Γραμματέας

 

                    Κότσιαλου Αναστασία                                            Μπλατζιούκας Ηλίας

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...