Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα119
mod_vvisit_counterΧθές452
mod_vvisit_counterAll8031048
°F | °C
invalid location provided
Κοινοί ευρωπαϊκοί πόροι

 για τις πολύ μικρές ως μεσαίες επιχειρήσεις

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει στις επιχειρήσεις - μέλη του  ότι ξεκίνησε η εφαρμογή του πρώτου χρηματοδοτικού προϊόντος της πρωτοβουλίας JEREMIE, «Joint European Resources for Micro to Medium Enterprises (Κοινοί ευρωπαϊκοί πόροι για τις πολύ μικρές ως μεσαίες επιχειρήσεις»), με τίτλο «Νέα Επιχειρηματικότητα».

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα JEREMIE, το συγκεκριμένο προϊόν συνολικού προϋπολογισμού 120 εκ. €, από τα οποία τα 60 εκ. € θα προέρχονται από το ΕΣΠΑ και τα υπόλοιπα 60 εκ. € από τις δύο τράπεζες που έχουν επιλεγεί, την Εθνική Τράπεζα και την Alpha Bank, αφορά τη χορήγηση πιστώσεων έως 100.000 € σε πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις που έχουν έως και 3 χρόνια λειτουργίας και προσωπικό έως 50 άτομα.

Αιτήσεις ευνοϊκής δανειοδότησης για επένδυση και επέκταση της επιχείρησης, με επιτόκιο μικρότερο του 3% και περίοδο αποπληρωμής από 36 έως 72 μήνες, συμπεριλαμβανομένης και περιόδου χάριτος έξι μηνών, μπορούν να υποβάλλονται από 22/02/11 στα παραπάνω τραπεζικά ιδρύματα.

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στο τηλέφωνο 26410 74500.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...