Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα83
mod_vvisit_counterΧθές337
mod_vvisit_counterAll8168419
°F | °C
invalid location provided
Συλλήψεις στο Αγρίνιο για παράνομο στοίχημα

Συγκεκριμένα τις απογευματινές ώρες της 5ης Μαρτίου συνελήφθησαν  astynomikoστο Αγρίνιο από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου δύο Έλληνες, κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου «Περί διαχείρισης - οργάνωσης -λειτουργίας και διάθεσης εσόδων, δελτίων στοιχημάτων προκαθορισμένης ή μη απόδοσης».

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ένας, 49χρονος, λειτουργούσε καφενείο όπου διοργάνωνε σε ευρύ κύκλο προσώπων και σε δημόσιο χώρο, παράνομο στοίχημα σχετικά με την έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων προκαθορισμένης απόδοσης μέσω διαδικτύου, χρησιμοποιώντας για τον σκοπό αυτό δύο συγκεκριμένες ιστοσελίδες, οι οποίες παρουσίαζαν αποδόσεις κατά πολύ μεγαλύτερες από αυτές του Ο.Π.Α.Π.

Ο δεύτερος, 39χρονος, συνελήφθη καθώς κατά τη διάρκεια του ελέγχου  συμμετείχε ενεργά στην διεξαγωγή του παράνομου στοιχήματος. Κατασχέθηκαν έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τρία κουπόνια παράνομου στοιχήματος, δύο πρόχειρα σημειώματα με αναγραφόμενους κωδικούς αγώνων και σημεία επιλογής καθώς και το χρηματικό ποσό των ενενήντα ευρώ.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...