Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα126
mod_vvisit_counterΧθές452
mod_vvisit_counterAll8031055
°F | °C
invalid location provided
Εθελοντική δενδροφύτευση στη Ναυπακτία

Την Κυριακή 13 Μαρτίου

 

Στο πλαίσιο των αναδασωτικών δράσεων που συντονίζουν οι δασικές υπηρεσίες ανά τη χώρα, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου σε συνεργασία με τους ραδιοφωνικούς σταθμούdentroς ΣΚΑΙ 100,3 και Lepanto FM 101,4 θα πραγματοποιήσει εθελοντική δεντροφύτευση στην περιοχή Μακυνείας Δήμου Ναυπακτίας την Κυριακή 13 Μαρτίου.

Θα φυτευτούν πεύκα και ακακίες που θα προμηθεύσει το δασικό φυτώριο του Δασαρχείου Αγρινίου. Η τεχνική υποστήριξη θα παρασχεθεί από υπαλλήλους του Δασαρχείου Ναυπάκτου.

Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος είχε συνεργασία με τον Περιφερειακό Διοικητή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργο Παναγιωτόπουλο προκειμένου τα σχολεία της περιοχής να συμμετάσχουν στο έργο της δεντροφύτευσης. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να συμβάλλουν έμπρακτα στη δεντροφύτευση και στην αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...