Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα22
mod_vvisit_counterΧθές304
mod_vvisit_counterAll8144197
°F | °C
invalid location provided
Κάλεσμα στην αυριανή απεργιακή συγκέντρωση

 

Το ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ της ΑΔΕΔΥ  Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ και τα πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων του Δημοσίου της περιοχής Αγρινίου, η Β΄ΕΛΜΕ, ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου, ο Σύλλογος Δασκάλων - Νηπιαγωγών Αγρινίου & Θέρμου, ο Σύλλογος εργαζομένων του ΙΚΑ, οι εργαζόμενοι στον οργανισμό τοπappergiaικής Αυτοδιοίκησης Α' βαθμού, οι εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου Αγρινίου, ο Σύλλογος εργαζομένων της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας, σας καλούν στηνΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ την Τετάρτη 23 Φλεβάρη στις 10 το πρωί, που θα γίνει... στο Αγρίνιο στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΣΤΟΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, στο Μεσολόγγι και στην Ναύπακτο στο Εργατικό Κέντρο.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η Κυβέρνηση και η Τρόικα σφαγιάζουν τα δικαιώματά μας για τους δανειστές και τους κερδοσκόπους. Με τις επιλογές τους υποβαθμίζουν το βιοτικό μας επίπεδο, την ίδια μας τη ζωή.

Προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν για να υποταχτούμε στα αντιλαϊκά σχέδιά τους.

Μας μιλούν και πάλι για μονόδρομους. Στους ίδιους νεοφιλελεύθερους μονόδρομους μας καλούσαν να υποκύψουμε τις τελευταίες δεκαετίες για να «σωθεί η πατρίδα».

Οι πολιτικές τους ήταν και είναι αδιέξοδες για την κοινωνία και τον τόπο μας. Οδηγούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στη φτώχεια και την εξαθλίωση και αυξάνουν τα προνόμια των οικονομικά ισχυρών, αυτών που ευθύνονται για την κρίση.

Υποστηρίζουν μύθους του τύπου: «Σε ένα - δύο χρόνια θα ξεπεραστεί η κρίση και θα έλθουν καλύτερες μέρες».

Με τον αγώνα μας μπορούμε να τους σταματήσουμε. Απαιτούμε μια άλλη πολιτική, με δίκαιη επαναδιαπραγμάτευση του χρέους υπέρ της κοινωνίας και όχι των δανειστών, που θα φορολογεί τον πλούτο, την περιουσία της εκκλησίας, θα αυξάνει τα εισοδήματα, θα ενισχύει τα κοινωνικά δικαιώματα και θα οδηγεί στην ανάπτυξη.

Έχουμε συλλογική και προσωπική ευθύνη για μας και τα παιδιά μας, για την επιτυχία των αγώνων μας.

Όλοι στον αγώνα για να απαιτήσουμε μαζί:

-Την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

- ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΔΙΑΡΘΡΩΝΟΝΤΑΙ- Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ - ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.

- ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ - ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ- ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ.

 

Όλοι στην 24ωρη απεργία στις 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ

 

Ο Πρόεδρος

Δ. ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ  - ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ  - ΕΜΠΟΡΟΙ

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

Αρτοποιεία - Συνεργεία -  Κομμωτήρια-  Καθαριστήρια -  Μανάβικα -  Τρόφιμα - Γαλακτοπωλεία -  Κρεοπωλεία -  Επιδιορθωτήρια - Ιχθυοπωλεία -  Εργαστήρια -  Φανοποιεία -  Ανταλλακτικά -  Φυτοφάρμακα - Φωτογραφικά - Εξοπλισμοί - Εμπορικά - Οικοδομικά - Ανθοπωλεία - Ψυκτικοί - Ηλεκτρολόγοι - Υδραυλικοί - Ξυλουργοί.

ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...