Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα78
mod_vvisit_counterΧθές337
mod_vvisit_counterAll8168414
°F | °C
invalid location provided
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΞΟΔΩΝ ΦΑΚΕΛΟΥ

 

ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

      Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος απέστειλε προς τους Εμπορικούς Συλλόγους - Μέλη της και τους Αντιπροσώπους της επιστολή σχετικά με την επιστροφή εξόδων φακέλου δανείων από τις τράπεζες στην οποία αναφέρει τα εξής:     

    «Το Ειρηνοδικείο Λάρισας με την 233/2010 απόφασή του, δημιούργησε νομολογία για πρώτη φορά σχετικά με την επιστροφή των εξόδων φακέλου δανείων.

    Το δικαστήριο δέχθηκε ότι 20 χρόνια είναι ο χρόνος παραγραφής των αξιώσεων δανειοληπτών, συνεπώς μπορούν να αξιώσουν χρηματικά ποσά οι δανειολήπτες που υπέγραψαν συμβάσεις δανείων από το 1990 έως σήμερα. Η απόφαση αφορά όλες τις μορφές δανείων, στεγαστικά, επαγγελματικά, καταναλωτικά, πιστωτικών καρτών, αυτοκινήτου, κλπ.

    Οι δανειολήπτες εισπράττουν πίσω το σύνολο των εξόδων φακέλου ή όπως αλλιώς το ονόμαζαν οι τράπεζες, χωρίς καμία επιβάρυνση. Η παραπάνω απόφαση εκδόθηκε μετά από τις συντονισμένες ενέργειες της Κίνησης πολιτών δανειοληπτών και του ΙΝΚΑ. Το γραφείο της Ομοσπονδίας μας είναι έτοιμο να δώσει στους ενδιαφερόμενους συναδέλφους περισσότερες πληροφορίες.»

Εκ της Ομοσπονδίας

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...