Μάρ   Απρίλιος 2024   Μάι

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑ 2.2.2011

Υπέρ των ατομικών συμβάσεων ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας

Υπέρ των ατομικών συμβάσεων στις επιχειρήσεις τάχθηκε με δήλωση του σε ρεπορτάζ του Αχελώου ΤV σε συνέντευξη του στον δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα o Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής, ο οποίος πρόσθεσε ότι αυτό το ζητάνε οι επιχειρήσεις. Μάλιστα απόσπασμα των δηλώσεων του προβλήθηκε σε ρεπορτάζ του mega που αφορούσε τις επιχειρησιακές συμβάσεις.

 

 

Στην τελική ευθεία

Η ίδρυση των τεσσάρων εφετείων

Σήμερα Τετάρτη το ΣΤΕ επικυρώνει και αποφασίζει για την ίδρυση των τεσσάρων εφετείων σε Αγρίνιο, Χαλκίδα, Μυτιλήνη και Ηράκλειο. Τα 4 εφετεία έχουν υπογραφεί και επικαιροποιηθεί από τον Άρειο Πάγο, τον υφυπουργό οικονομικών και τον υφυπουργό δικαιοσύνης, ενώ αναμένεται η υπογραφή του ΣΤΕ. Κατόπιν αυτού, σειρά παίρνουν τα προεδρικά διατάγματα για την υπογραφή του προέδρου Δημοκρατίας, ενώ τέλος, δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Μ. ΣΙΝ.

 

Πληρωμή εισιτηρίου από τους κατόχους καρτών Πρόνοιας

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου οι κάτοχοι καρτών Πρόνοιας (Α.Μ.Ε.Α.) υποχρεούνται από χθες να πληρώνουν κανονικά το αντίτιμο του εισιτηρίου λόγω της μη επίτευξης συμφωνίας της Π.Ο.Α.Σ. με το αρμόδιο υπουργείο. Φυσικά πρόκειται για μια δυσάρεστη εξέλιξη που χρήζει άμεσης επίλυσης.

 

Θάνατος ηλικιωμένης στο ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας

Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το Παναιτώλιο έχασε τη ζωή της την Δευτέρα, την ώρα που έκανε φυσικοθεραπεία στο ΚΑΦΚΑ της Αμφιλοχίας. Η άτυχη γυναίκα είχε πολύ βεβαρυμμένη υγεία και στο κέντρο αποκατάστασης το τελευταίο τρίμηνο καταβάλλονταν προσπάθειες για τη βελτίωσή της. Το θέμα του θανάτου της έφτασε μέχρι τη βουλή. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Μάριος Σαλμάς, θέλοντας να παρουσιάσει τα σοβαρά κενά που υπάρχουν σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο Ίδρυμα, αναφέρθηκε εκτενέστερα στο θέμα. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα της θεραπείας, στο πλευρό της άτυχης γυναίκας βρισκόταν κοντινός της συγγενής, ενώ, αν και ζητήθηκε να γίνει νεκροψία-νεκροτομή για τυπικούς λόγους, οι συγγενείς δεν επιρρίπτουν ευθύνες στους γιατρούς ή στο Ίδρυμα, ενώ, αντιθέτως, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την προσπάθεια αποκατάστασης της υγείας του ανθρώπου τους.

 

 

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ επώνυμοι επαγγελματίες

Εντείνονται οι φήμες στο Αγρίνιο, για εξονυχιστικούς ελέγχους του ΣΔΟΕ σε επώνυμους επαγγελματίες της περιοχής, μετά από διαπίστωση βαρύτατων φορολογικών παραβάσεων. Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίο διάστημα για υπαλλήλους του ΣΔΟΕ που έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» τις επαγγελματικές δραστηριότητες, πολύ γνωστών επαγγελματιών του Αγρινίου, διαπιστώνοντας σωρεία φορολογικών παραβάσεων. Οι έλεγχοι σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν επικεντρώνονται σε τουλάχιστον δυο πολύ γνωστούς γιατρούς της πόλης, που στην  μια περίπτωση διαπιστώθηκε πως δεν έκοβε αποδείξεις στους ασθενείς, ενώ στην άλλη παρουσιάζεται μεγάλη δυσαναλογία στις τραπεζικές καταθέσεις του γιατρού, σε σχέση με το εισόδημα που δηλώνει...

Α.Κ.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...