Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα4538
mod_vvisit_counterΧθές4137
mod_vvisit_counterAll6427824
°F | °C
invalid location provided
Η πορεία του Νέου χρόνου

Η Χριστιανική  Αλήθεια

 

Του συνεργάτη μας: Χριστοφόρου Κ. Διδασκάλου, Θεολόγου

Ο χρόνος 2010 που ζούμε ακόμα και ζήσαμε επί 12 μήνες δεν υπήρξε  ενθαρρυντικός για τη ζωή μας. Και τώρα που ετοιμάζεται να φύγει, φεύγει έμφορτος από θλίψη γιατί δεν κατόρθωσε να μας ευτυχήσει πλήρως.

Ερχεται ο Νέος Χρόνος το 2011. Η πορεία του νέου χρόνου χρειάζεται να ικανοποιήσει, να ευτυχήσει την όλη μας ζωή, τόσο την υλική, όσο και την πνευματική. Βέβαια στην πορεία του ο Νέος Χρόνος πορεύεται με «την οικονομική κρίση». Είναι μια φοβερή κατάστασις και πραγματικότης. Αυτή την κατάσταση, αυτή την πραγματικότητα  πρέπει  αν αντιμετωπίσει στην πορεία του ο καινούργιος χρόνος. Βεβαίως εξ ολοκλήρου δεν θα μπορέσει, τουλάχιστον την πικρότητα της κρίσης να την ελαφρώσει, να την μικρογλυκάνει.

Παραλλήλως προς την οικονομική κρίση υπάρχει στην ακμή της και η πνευματική κρίσις. Αυτή δε η κρίσις παρουσιάζεται σε όλους μας. Ολοι μαστιζόμαστε από αυτήν και όλοι μας χρειάζεται να συνέλθουμε, να αποκατασταθούμε π0ενυαμτικά, ψυχικά.

Ο καινούργιος χρόνος πιστεύω πως μπορεί να προσφέρει την δύναμή του και στις δυο αυτές κρίσεις. Αρκεί να βοηθήσουμε και ημείς. Και σ΄ αυτή την προσφορά τη δική μας να έχουμε και να επιζητούμε τη βοήθεια του θεού. Πάντως η χριστιανική αλήθεια μας συμβουλεύει να διαθέτουμε τον χρόνο της ζωής μας και για τις δυο περιπτώσεις: « εξαγοραζόμενος τον καιρόν « ( Εφες. Ε΄16).

Αδφελφοί η πορεία του Νέου Χρόνου, του 2011 που ανέτειλε ας βελτιώσει και τις δυο κρίσεις, την οικονομική και την πνευματική.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...