Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα4812
mod_vvisit_counterΧθές4137
mod_vvisit_counterAll6428098
°F | °C
invalid location provided
Εγκύκλιος Ντόλιου για μετατάξεις υπαλλήλων νομαρχιών

 

Τη μεταφορά του προσωπικού των νομαρχιών που ασχολείται με προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ή με προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων και προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης στην αιρετή περιφέρεια, στου δήμους από 1-1-2011 επισημαίνει με εξαιρετικά επείγουσα εγκύκλιό του με ημερntolios-240x300ομηνία 23/12 προς τις περιφέρειες ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος.

Όπως αναφέρει στην εγκύκλιο του ο κ. Ντόλιος «σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 παρ. 1 του ν. 3879/2010 (ΦΕΚ Α 163) «Ανάπτυξη της Δια Βίου Μάθησης και λοιπές διατάξεις» ορίζεται ότι από 1-1-2011 η υπηρεσιακή μονάδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης που ασκεί αρμοδιότητες λαϊκής επιμόρφωσης ή γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων μεταφέρεται ως σύνολο αρμοδιοτήτων, θέσεων και προσωπικού στο δήμο που είναι έδρα του νομού και εντάσσεται στην αντίστοιχη υπηρεσιακή μονάδα που ασκεί αρμοδιότητες σε θέματα δια βίου μάθησης. Αν δεν υπάρχει μονάδα με αρμοδιότητες σε θέματα δια βίου μάθησης, η παραπάνω μονάδα εντάσσεται σε άλλη συναφή υπηρεσιακή μονάδα του δήμου, η οποία ορίζεται με απόφαση του οικείου δημάρχου. Επιπρόσθετα, σε περίπτωση που υπάρχει αποκεντρωμένη δομή της παραπάνω υπηρεσιακής μονάδας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης σε δήμο που δεν είναι πρωτεύουσα του Νομού, η δομή αυτή μεταφέρεται στον αντίστοιχο δήμο».

Επιπλέον, στην εγκύκλιό του ο υφυπουργός Εσωτερικών τονίζει ότι «για τη μεταφορά του προσωπικού στον οικείο δήμο, ο οικείος νομάρχης θα πρέπει να αποστείλει στο δήμο υποδοχής, μέσα σε δύο ημέρες από τη λήψη της παρούσας, τα στοιχεία του προσωπικού που πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 23 του ν. 3879/2010 και τους ατομικούς φακέλους του, ώστε στη συνέχεια ο οικείος δήμαρχος να εκδώσει διαπιστωτική πράξη, με την οποία θα διαπιστώσει το εν λόγω προσωπικό, ως προσωπικό του δήμου του και θα το κατατάξει σε αντίστοιχες συνιστώμενες προσωποπαγείς θέσεις, κατά κατηγορία, κλάδο ή ειδικότητα».

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...