Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα281
mod_vvisit_counterΧθές369
mod_vvisit_counterAll8124995
°F | °C
invalid location provided
Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ

          

Το θρησκευτικό συναίσθημα του Προέδρου  του Τοπικού Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς  Ένωσης Αστυνομικών Ακαρνανίας κυρίου Αγγέλου Κούτσικου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης  της Πόλεως Αγρινίου αντανακλάται στο Θείο δώρο που μας έχουν χαρίσει  στο προαύλιο χώρο του κτιρίου της  Αστυνομίας,  το πανέμορφο ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ του ΑΓΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ  που μέρα νύχτα φωτίζει  τις καρδιές  των ανθρώπων και τους οδηγεί προς τη συνειδητοποίηση του αναλογισμού της ατομικής ευθύνης.

agios-artemios

Γιατί δυστυχώς, σήμερα  οι κοινωνίες οδηγούνται προς μία ισοπέδωση του Εγώ. Τα πάντα τείνουν προς μια μαζικοποίηση αισθημάτων και αντιδράσεων χωρίς ανθρώπινο μέτρο. Και το μόνο που μπορεί να αντιταχθεί σ' αυτή τη σαρωτική επίθεση είναι η Πίστη. Είναι το ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ του ΑΓΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ του προστάτη των Αστυνομικών μας που πραγματώνει το θρησκευτικό μας αίσθημα.

Είναι η Ελληνική Αστυνομική σκέψη που  διαμορφώνει την αγωγή της ψυχής. Είναι η Ελληνική Αστυνομική σκέψη που εδραιώνει την πνευματικοκοινωνική δομή στο τόπο μας, προσπαθώντας να μεταδώσει την πίστη των μεγάλων Πατέρων της  Εκκλησίας μας, την Πίστη του ΑΓΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ και τη θυσία του.

Και εδώ ας σταθούμε λίγο. Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Ακαρνανίας με μπροστάρη τον Πρόεδρό τους, με τη μοναδική και ανεπανάλειπτη εμπειρία τους καθημερινώς προσπαθούν για ένα κοινωνικό περιβάλλον ουράνιας αρμονίας. Και φέτος γιορτάσανε τον ΑΓΙΟ ΑΡΤΕΜΙΟ με πλήθος  Κόσμου.

Η ευθύνη στο χώρο που εργάζονται είναι μεγάλη, οι προβληματισμοί τους πολλαπλοί.  Η σκέψη τους συνειδητά καθοδηγείται στο να έχει σημείο επικοινωνίας με τους ανθρώπους για μια κοινωνία πλησιέστερη και αγγελική. Σήμερα στο τραγικά αλλοιωμένο Κόσμο που ζούμε, που δεν γνωρίζει ηθικά όρια, που συνεχώς βομβαρδίζεται και μάλιστα το νέο άτομο από τις επιβαλλόμενες εικόνες, τους ήχους  και τους ρυθμούς μια ξέφρενης παναπόλαυσης, αποχαύνωσης πνευματικής που αποπροσανατολίζει τη Βούληση. Η  Διεθνής ένωσης Αστυνομικών με το Πρόεδρό τους και ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο τους μας έδωσαν το Φάρο, το Εκκλησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ που το καντηλάκι του καίει μέρα νύχτα για να μας φωτίζει για να μην τσακισθούμε στα σκληρά βράχια της παγκοσμιοποίησης. Τελειώνοντας, ας μοιραστούμε κι εμείς μαζί τους την Αγωνία τους για μια πολιτισμένη ανθρωπότητα για μια Ειρηνική Ελληνική  Οικογένεια.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...