Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα265
mod_vvisit_counterΧθές369
mod_vvisit_counterAll8124979
°F | °C
invalid location provided
ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

τιμά το αναπηρικό κίνημα  elepap

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρίες, η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου τιμά το αναπηρικό κίνημα και διοργανώνει για ενδέκατη συνεχή χρονιά εκδήλωση. Καλεσμένοι ομιλητές θα είναι δύο σπουδαία πρόσωπα του πνεύματος και της προσφοράς, ο Πατέρας Γεώργιος Μεταλληνός, Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «Ψυχική Υγεία και Σωματική Αναπηρία» και η σύζυγός του, Πρεσβυτέρα Βαρβάρα Γ. Μεταλληνού, Διδάκτωρ Θεολογίας-Φιλόλογος, Πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά». 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου στις 6:30 το απόγευμα.

Μετά το τέλος των ομιλιών, στο υπόγειο του Παπαστρατείου Μεγάρου θα γίνουν τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής των καλλιτεχνών Κίττυς Σταγκοπούλου και Βασίλη Καραβασίλη της οποίας η διάρκεια θα είναι από 5 έως 14 Δεκεμβρίου 2010.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν κατά το ήμισυ στην ΕΛΕΠΑΠ για την ενίσχυση των σκοπών της. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...