Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα4531
mod_vvisit_counterΧθές5938
mod_vvisit_counterAll6301270
°F | °C
invalid location provided
Εγκαινιάστηκε η Μονάδα

 Νευρομυϊκών Παθήσεων στο Π.Π.Ν.Π.

Θα καλύπτει τις ανάγκες της Δυτικής Ελλάδας, της Πελοποννήσου και των νησιών του Ιονίου.monada

Εγκαινιάστηκε χθες στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας η μονάδα φροντίδας για τους πάσχοντες από νευρομυϊκές παθήσεις, που προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα στους ασθενείς. Ήδη περίπου 60 ασθενείς έχουν ενταχθεί στο θεραπευτικό πρόγραμμα, ενώ θα καλύπτει τις ανάγκες της Δυτικής Ελλάδας, της Πελοποννήσου και των νησιών του Ιονίου. Την μονάδα, που κατασκευάστηκε με χορηγία του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», παρέδωσε στην διοίκηση του νοσοκομείου, το Σωματείο MDA Ελλάδας.

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Γεώργιος Παναγιωτάκης στον χαιρετισμό που απηύθυνε, αφού ευχαρίστησε τους δωρητές, τόνισε ότι «η συγκεκριμένη Μονάδα αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για να είμαστε υπερήφανοι, για τις υπηρεσίες που προσφέρει το πανεπιστημιακό νοσοκομείο».

Από την πλευρά του ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτης Γκούμας δήλωσε ότι νοιώθει υπερήφανος και συγκινημένος, διότι όπως πρόσθεσε, αυτό οφείλεται «αφενός στο σημαντικό έργο που μας παραδίδει το Σωματείο MDA Ελλάς και αφετέρου το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», που πιστοποιεί μια βαθειά ελληνική παράδοση που είναι η χορηγία».

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...