°F | °C
invalid location provided
Επεισόδια μεταξύ Ρόμα και αστυνομικών

Στον οικισμό Ταμπακάρια στο Μεσολόγγι

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ρόμα και αστυνομικών σημειώθηκαν το πρωί της Τρίτης στον οικισμό Ταμπακάρια στο Μεσολόγγι. Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικός του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου αναζητούσε κάτοικο προκειμένου να μεταβεί στην Ασφάλ133767-peripoliko0305εια για εκκρεμή ποινική του υπόθεση. Αθίγγανοι που ήταν στην περιοχή κινήθηκαν με υβριστικές και άγριες διαθέσεις προς τον αστυνομικό, με σκοπό την απελευθέρωση του πρώτου.

Στην προσπάθεια του αστυνομικού να εξακριβώσει τα στοιχεία των αθίγγανων, δέχτηκε επίθεση από τον έναν εξ'αυτών και ο αστυνομικός για τη σύλληψή του ζήτησε τη συνδρομή από το Κέντρο της Διεύθυνσης.

Στον χώρο του επεισοδίου άμεσα κατέφθασαν δύο δίκυκλα της ομάδας ΔΙΑΣ με τρεις αστυνομικούς, οι οποίοι επιχείρησαν να συλλάβουν τον νεαρό και στην προσπάθειά τους να τον επιβιβάσουν στο υπηρεσιακό όχημα, δέχτηκαν επίθεση 50 περίπου ατόμων, κυρίως γυναικών και νεαρών, οι οποίοι απώθησαν τους αστυνομικούς και απέτρεψαν τη σύλληψή του.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο από γροθιά και μετέβη στο Γ.Ν. Μεσολογγίου για παροχή πρώτων βοηθειών.

Εν τέλει, το πρωί της Τετάρτης, ο αναζητούμενος νεαρός μετέβη στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου με εκδορές στα χέρια και τα πλευρά, ισχυριζόμενος ότι προκλήθηκαν από τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ενώ τελικά συνελήφθη.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...