Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα6434
mod_vvisit_counterΧθές6542
mod_vvisit_counterAll5996154
°F | °C
invalid location provided
Ο Αλ. Χρυσανθακόπουλος για την Επέτειο του «ΟΧΙ»

Στην παρέλαση της Εθνικής μας γιορτής  xrysanuakopoylosστην Πάτρα θα παρευρεθεί σήμερα Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Ελπίδα για την Δυτική Ελλάδα», Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος.

«Η μνήμη των αγώνων για ελευθερία έχει ως παράδειγμα τους γονείς μας και τους παππούδες μας που θυσιάστηκαν για να έχουν σήμερα κάποιοι την ασυδοσία να αρνούνται το έπος και  τις επετειακές γιορτές», δήλωσε με νόημα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, για  να προσθέσει:

«Ο πατριωτισμός είναι μονόδρομος και η ελευθερία δεν είναι η πλανητική Βαβυλωνία που σχεδιάζουν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι. Αντισταθείτε και πάλι στον εχθρό που είναι μεταμφιεσμένος εντός των τειχών φέρει ονοματεπώνυμο και εκβιάζει τον λαό να υποταχθεί!

Οι τρεις ισλαμικοί Δήμοι που ίδρυσε στην Θράκη δεν θα ξαναγιορτάσουν την εθνική αντίσταση στους Ιταλογερμανούς και φυσικά ούτε την απελευθέρωση από τους Τούρκους. Αυτά είναι τα έργα τους γι αυτό και θα τους τιμωρήσει ο λαός στις 7 Νοέμβρη»!

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...