Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα140
mod_vvisit_counterΧθές448
mod_vvisit_counterAll8032919
°F | °C
invalid location provided
Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ στη Ναύπακτο

 για ημερίδα με θέμα «Απόψεις και συμπεριφορές επισκεπτών, δημοτών και επιχειρηματιών στο δήμο Ναυπάκτου»

panagopoylos

Ημερίδα με θέμα «απόψεις και συμπεριφορές επισκεπτών, δημοτών και επιχειρηματιών στο δήμο Ναυπάκτου», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία του εργατικού κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ. Η ημερίδα θα αφορά ουσιαστικά τα αποτελέσματα της έρευνας που έγινε το προηγούμενο διάστημα σχετικά με την καταναλωτική συμπεριφορά των πολιτών, αλλά και την συμπεριφορά των επιχειρηματιών.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν αρχικά, οι στόχοι της έρευνας, από τον πρόεδρο του Ε.Κ.Ν. Μ. Χάρο, ενώ στη συνέχεια θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος.

Τα αποτελέσματα της έρευνας σε ότι αφορά τους πληθυσμούς των δημοτών και των επιχειρηματιών της Ναυπάκτου θα αναλύσει ο επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου εργασίας της ΓΣΕΕ Φ. Πουλαστίδης, ενώ τα αποτελέσματα της έρευνας στον πληθυσμό των επισκεπτών της Ναυπάκτου θα παρουσιάζει η επιστημονική συνεργάτης του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ Κ. Μπάρλου. Η ημερίδα θα κλείσει με τα συμπεράσματα που θα εξαχθούν από τη συζήτηση, που θα ακολουθήσει των ομιλιών.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...