Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2677
mod_vvisit_counterΧθές5953
mod_vvisit_counterAll5872460
°F | °C
invalid location provided
ATZENTA 8.10.2010

Στα πλαίσια της Πανελλήνιας εξόρμησης  του Υπουργείου Πολιτισμού με θέμα: "Περιβάλλον και πολιτισμός 2010. Φωνές νερού μυριάδες", που στόχο έχει να αναδείξει τη σημασία και τις ποικίλες διαστάσεις της αξίας του νερού στη ζωή των ανθρώπων, από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας, οργανώνει μεγάλο 4ημερο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ στις 7,8,9,10 Οκτωβρίου στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γ.Ε.Α.

Το πρόγραμμα είναι πλούσιο και περιλαμβάνει:

Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου

Έκθεση Ζωγραφικής, Φωτογραφίας και αντικειμένων του Λαογραφικού Μουσείου με θέμα: το νερό.

Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου

Επίσημη Έναρξη του Συνεδρίου, με Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα: Documentaire, Μουσική, Τραγούδια, Χορογραφίες, Απαγγελίες με θέμα: το νερό.

Σάββατο, 9 Οκτωβρίου.

Ανακοινώσεις. Θα μιλήσουν ειδικοί Επιστήμονες για το Νερό στην καθημερινότητα, στη Γη, στην Αρχαιότητα, στην Τέχνη (Ζωγραφική, Γλυπτική, Μουσική, Χορό, Λογοτεχνία, Αρχιτεκτονική ) στην Κίνηση και την Τεχνολογία, τη Χριστιανική Θρησκεία, στη Διαχείριση των Υδάτινων Πόρων και διενέξεις μεταξύ πόλεων και κρατών, την Υδρονομία και Νομοθετική μέριμνα για τη διανομή και χρήση του νερού και για το Υδάτινο Λαϊκό Δίκαιο.

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου Κοινοτικό Πρόγραμμα

Το Συνέδριο είναι ανοιχτό για όλο τον κόσμο.

Λεπτομερές Πρόγραμμα - Πρόσκληση θα δοθεί τις τελευταίες μέρες.

Υ.Γ. Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στην Έκθεση Ζωγραφικής και Φωτογραφίας, με θέμα το Νερό, μπορούν να έρχονται σε επαφή με τον υπεύθυνο της Έκθεσης κ. Αντώνη Ναστούλη, Ζωγράφο-Γλύπτη, διδάσκοντα στο Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Αγρινίου τηλ. 6947 209455 και στα γραφεία του λαογραφικού μουσείου Αιτωλοακαρνανίας.

 

Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 12.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου σπιτιού του Συλλόγου " Το Χαμόγελο του Παιδιού" στα Καλύβια. Κατά την διάρκεια των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί και η παράδοση αυτοκινήτων, δωρεά της ΤΕΔΚ Αιτ/νίας, για την εξυπηρέτηση των αναγκών του σπιτιού ενώ παράλληλα θα τιμηθούν  όλοι όσοι συνέβαλαν ουσιαστικά στην δημιουργία ενός ζεστού σπιτιού για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...