Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1961
mod_vvisit_counterΧθές6719
mod_vvisit_counterAll5852853
°F | °C
invalid location provided
Ξεκίνησε ο χορός των καταλήψεων

Συνάντηση του Περιφερειακού Διευθυντή  με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείαςkatalhch

Το ένα μετά το άλλο βάζουν λουκέτο, σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ σειρά πήραν και σχολεία από τη Βόνιτσα και το Αγρίνιο.  Μερικά από τα αιτήματα των μαθητών είναι η πλήρωση της έλλειψης βιβλίων, η κατάργηση της πρόσθετης διδακτικής στήριξης, τα υπεράριθμα τμήματα, αλλά η μη δραστική μείωση των απουσιών. Οι μαθητές, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, αντιδρούν στο μνημόνιο που κάνει τις οικογένειές τους να υποφέρουν, αλλά και στο σχολείο που τους θέλει αμόρφωτους.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος που πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας, χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα των μαθητών και τόνισε ότι κάποια από τα αιτήματά τους βαδίζουν τον δρόμο της λύσης. Συγκεκριμένα τόνισε ότι τα 200 κενά καθηγητών θα καλυφθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες, ενώ το Υπουργείο Παιδείας δρομολογεί τη χρηματοδότηση της αγοράς ξενόγλωσσων βιβλίων.

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...