Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2258
mod_vvisit_counterΧθές6719
mod_vvisit_counterAll5853150
°F | °C
invalid location provided
Συνάντηση της Γραμματέως Γυναικών ΠΑΣΟΚ

  Ζέφης Δημαδάμα με την αντιπροσωπεία του [EBN]

Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.30 η Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Γυναικών Ζέφη Δημαδάμα  και η Υπεύθυνη της Ομάδας Εργασίας των Διεθνών Σχέσεων του Τομέα Άννα Καραμάνου, με ομάδα γυναικών, πραγματοποίησαν συνάντηση με την αντιπροσωπείαzefh του Europe-Burma Network [EBN], στα πλαίσια του pan European Meeting on Burma που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (25&26/9/2010).

Αποτελεί συνήθης πρακτική του EBN να πραγματοποιεί συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη και με εκπροσώπους των πολιτικών δυνάμεων σε μια προσπάθεια ενημέρωσης για εκδημοκρατισμό της Burma.

Σε αυτό το πλαίσιο, έλαβε χώρα μια εποικοδομητική συζήτηση για την πορεία του Δικτύου και τις προτεραιότητες τις οποίες έχει θέσει για το άμεσο μέλλον, με στόχο την ανάδειξη της δικτατορίας και των επιπτώσεων της στο λαό της Βιρμανίας για πολλές δεκαετίες, τα πολιτικά και κοινωνικά αδιέξοδα τα οποία έχουν δημιουργηθεί και την καταπάτηση κάθε ανθρώπινου δικαιώματος στην περιοχή. Υπογραμμίστηκε η ανάγκη ενεργοποίησης των χωρών για τον εκδημοκρατισμό της χώρας και ο «τερματισμός της σιωπής» όλων στο πρόβλημα των καταπιεσμένων ανθρώπων.

Η Γραμματέας του Τομέα Γυναικών ΠΑΣΟΚ Ζέφη Δημαδάμα, αναφέρθηκε στην ευαισθησία του Κινήματος σε ανάλογα ζητήματα και του ίδιου του Πρωθυπουργού Γ. Α. Παπανδρέου και ζήτησε αναλυτικό φάκελο με τα πεπραγμένα του δικτύου κυρίως σε επίπεδο επαφών με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σημείωσε επίσης την αναγκαιότητα ενίσχυσης της ‘πίεσης' προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ώστε να αναλάβει δράση, αλλά και τη σπουδαιότητα των επαφών που πραγματοποιεί ήδη  η αντιπροσωπεία με κάθε κράτος μέλος της ΕΕ ξεχωριστά.

Ο Τομέας Γυναικών ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε να παρακολουθεί στενά την πορεία του EBN και να βρίσκετε σε σταθερή συνεργασία μαζί τους.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...