°F | °C
invalid location provided
Έρευνα για την καταπολέμηση

 της ακρίβειας στην Ναύπακτοnaypaktos-1

Έρευνα για τα σχολικά είδη με την συμμετοχή Ε.Κ. - ΓΣΕΕ και Δήμου Nαυπάκτου

Με γνώμονα την σκληρή οικονομική πραγματικότητα και το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, το Εργατικό Κέντρο της πόλης σε συνεργασία με την ΓΣΣΕ και τον Δήμο, ξεκίνησε έρευνα με σκοπό να αποτυπώσει την ρεαλιστική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι γονείς και οι μαθητές της περιοχής, ως καταναλωτές σχολικών ειδών. Το πλούσιο ερωτηματολόγιο της έρευνας, θα συγκεντρώσει τις απόψεις των κατοίκων και θα βοηθήσει σε μια αποτύπωση, που σκοπό θα έχει την εφαρμογή μέτρων και μεθόδων για την καταπολέμηση της ακρίβειας στα είδη πρώτης ανάγκης του μαθητή, ακρίβεια που εμφανίζεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Ο πρόεδρος του Ε.Κ. Ναύπακτου Μένιος Χάρος, σε δήλωση που έκανε στο thebest.gr, είπε πως είναι σε εξέλιξη και η πρωτοβουλία του κέντρου για την χορήγηση εκπτωτικων κουπονιών σε naypaktos-2χαμηλού εισοδήματος κοινωνικές ομάδες, με τις οποίες μπορούν να αγοράζουν βασικά είδη διατροφής και όχι μόνο, από καταστήματα της πόλης.

Για τον σκοπό αυτό κάλεσε και τα καταστήματα της Ναυπάκτου που πωλούν σχολικά είδη, να συμμετάσχουν στην προσπάθεια για την καταπολέμηση της ακρίβειας, ώστε τελικά τα χρήματα να μείνουν στην τοπική αγορά.

(ΦΩΤΟ- ΗΧΟΣ Δ. ΙΩΑΝΝΟΥ)

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...