Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3242
mod_vvisit_counterΧθές3680
mod_vvisit_counterAll5509399
°F | °C
invalid location provided
ΑΤΖΕΝΤΑ 8.9.2010

Ο Δήμος Αιτωλικού στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι 2010» διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις ως εξής:

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου ώρα 5.00 μ.μ.

Ο 4ος αγώνα δρόμου λιμνοθάλασσας Αιτωλικού  και

- Γιορτή ψαριού   

 

Το Ναυταθλητικό Τμήμα της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου διοργανώνει το 2nd  Trixonian Wakeboard Contest 2010 που θα πραγματοποιηθεί στις 10-11-και 12 Σεπτεμβρίου στη λίμνη Τριχωνίδα, υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου.  

 

Η Πινακοθήκη Χρήστου & Σοφίας Μοσχανδρέου με τη συνεργασία του Δήμου Μεσολογγίου και της Ένωσης Ελλήνων Χαρακτών, διοργανώνουν εντυπωσιακή έκθεση  με θέμα «Το Μεσολόγγι σήμερα μέσα από την χαρακτική». Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 11 Σεπτεμβρίου στις 8.00 μ.μ. στην Πινακοθήκη Μοσχανδρέου στο Μεσολόγγι.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 28 Νοεμβρίου 2010.     

 

Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» και ο Λαογραφικός -Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσολογγίου, διοργανώνουν Φεστιβάλ-Αντάμωμα Αιτωλ/νάνων (με μουσικό πρόγραμμα, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια και έκθεση με παραδοσιακά προϊόντα από την Αιτωλ/νία), που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 7.30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Αντωνίου στο Περιστέρι.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 

Ο Δήμος Ινάχου & το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στα πλαίσια «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010» συνεχίζει τις εκδηλώσεις έως 26 Σεπτεμβρίου 2010 με ελεύθερη είσοδο.

Έως Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010  θα διαρκέσει η Έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ινάχου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου.

Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου. - Γνωριμία με το άθλημα της ορεινής ποδηλασίας. Ώρα 9.00 π.μ. εκκίνηση στον Παλαιό Σταθά. Διαδρομή: Παλαιός Σταθάς- Θύαμος. Η διαδρομή θα είναι σηματοδοτημένη και ελεγχόμενη. 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...