°F | °C
invalid location provided
ΑΤΖΕΝΤΑ 31.8.2010

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος  «ΕΛΛΗΝΙΣ» στα πλαίσια του καλοκαιριού 2010 άνοιξε και φέτος για να προσφέρει σε όλους τους θεατές μια μοναδική εμπειρία στο πεδίο οπτικής τέχνης, μέσα από τις ταινίες που προβάλλονται.

Στις 30 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου προβολή της ταινίας «ΚΥΝΟΔΟΝΤΑΣ» σε σκηνοθεσία Γιώργου Λανθίμου. Παίζουν: Αγγελική Παπούλια, Μαίρη Τσώνη, Χρήστος Στεργιόγλου, Χρήστος Πασσαλης. Ώρα προβολής: 9.30 μ.μ.   

Στις 2-3-4-5 Σεπτεμβρίου η προβολή της ταινίας ΤΗΕ EXPENDABLES σε σκηνοθεσία Σιλβέστερ Σταλόνε. Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Τζετ Λι, Ντολφ Λουντγκρεν, Μίκι Ρουρκ, Έρικ Ρομπερτς, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Μπρους Γουίλς. 

Ώρα προβολής: 9.30 μ.μ.   

Στις 6 Σεπτεμβρίου η προβολή της παιδικής ταινίας «ΒΡΕΧΕΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ» σε σκηνοθεσία Φιλ Λορντ, Κρις Μίλερ

Στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου η προβολή της ταινίας ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ σε σκηνοθεσία Σέρι Χόρμαν. Ώρα προβολής: 9.30 μ.μ.   

Στις 9- 10- 12 και 12 Σεπτεμβρίου η προβολή της ταινίας ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ σε σκηνοθεσία Αντρες Γουντ. Ώρα προβολής: 9.30 μ.μ.  

Στις 13 14 και 15 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται ο κύκλος των καλοκαιρινών προβολών με την ταινία ΛΙΒΑΝΟΣ σε σκηνοθεσία Σαμιουελ Μαοζ. Ώρα προβολής: 9.30 μ.μ.  

Ο Δήμος Ινάχου & το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στα πλαίσια «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010» θα πραγματοποιούν  εκδηλώσεις από 28 Ιουλίου έως 26 Σεπτεμβρίου 2010 με ελεύθερη είσοδο ως εξής:

- Έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ινάχου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου.

Διάρκεια έως Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010.

Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου  

Στο Τ.Δ. Μπαμπαλιού, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Ποντίων Αιτωλ/νίας με λαογραφικές, ιστορικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ο Δήμος Αιτωλικού στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι 2010» διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις ως εξής:

Κυριακή 5 και Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου

Παραδοσιακό πανηγύρι στο εξωκλήσι Αγίων Ασωμάτων στον Άγιο Ηλία

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου

Πανηγύρι στην Παναγία της Μπούζας Αιτωλικού

Ένα σατιρικό θέαμα με τίτλο «Γίναμε Θέατρο», είναι η δεύτερη παραγωγή που  παρουσιάζεται φέτος το καλοκαίρι από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου και υλοποιείται με την ευγενική χορηγία της ΤΕΔΚ Νομού Αιτωλοακαρνανίας και του Ιδρύματος Παπαστράτου. Το έργο ξεκίνησε την περιοδεία του από την 1η Αυγούστου στους δήμους της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ στις  31 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου στις 9.00 μ.μ. θα δώσει τις παραστάσεις του στο Κηποθέατρο Πάρκου Αγρινίου.

Το Ναυταθλητικό Τμήμα της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου διοργανώνει το 2nd  Trixonian Wakeboard Contest 2010 που θα πραγματοποιηθεί στις 10-11-και 12 Σεπτεμβρίου στη λίμνη Τριχωνίδα, υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου.  

 

 

         

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...