Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα281
mod_vvisit_counterΧθές369
mod_vvisit_counterAll8124995
°F | °C
invalid location provided
ΑΠΟΦΟΙΤΗΡΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ

Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση των επαγγελματιών οπλιτών στο 2/39 ΣΕ στο Μεσολόγγι

Τα αποφοιτήρια στους 800 και πλέον οπλίτες πενταετούς υποχρέωσης επιδόθηoplites-2καν την Παρασκευή 23 Ιουλίου,  στο πλαίσιο της καθιερωμένης τελετής στο στρατόπεδο «Σπ. Μουστακλή» στο Μεσολόγγι.

Οι νέοι επαγγελματίες οπλίτες ανάμεσά τους και περισσότερες από 200 γυναίκες εκπαιδεύτηκαν, για 4 μήνες στο 2/39ΣΕ «Σχης Καραχρήστος», δίνοντας παράλληλα μια ξεχωριστή ζωντάνια στην πόλη του Μεσολογγίου.

Στην σημερινή τελετή αποφοίτησης των επαγγελματιών οπλιτών τον  Αρχηγό ΓΕΣ εκπροσώπησε ο διοικητής της ΙV ΜΠ, Ταξίαρχος, Γιώργος Σκλαβούνος, ενώ την ημερήσια διαταγή ανέγνωσε ο διοικητής του 2/39ΣΕ, Σχης(ΠΖ) Παναγιώτης Παγούρας.

«Όπως έχω τονίσει και στο παρελθόν το 2/39 ΣΠ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας. Με χαρά σήμερα συμμετείχα στην τελετή αποφοίτησης των νέων επαγγελματιών οπλιτών που επί τετράμηνο περίπου έγιναν συμπολίτες μας.

Ως δήμαρχος της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου εύχομαι καλή σταδιοδρομία στα νέα στελέχη των ενόπλων μας δυνάμεων και συγχαίρω τη διοίκηση και τα στελέχη του 2/39 για το υψηλό επίπεδο της μονάδας.

Επίσης θα ήταν παράoplites-1λειψη να μην ευχαριστήσουμε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το συνεχές ενδιαφέρον της και την έμπρακτη στήριξή της στο 2/39 ΣΕ. Μια στρατιωτική μονάδα που θεωρείται πρότυπη για τον Ελληνικό Στρατό και μας κάνει όλους υπερήφανους.» σημείωσε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...