Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα359
mod_vvisit_counterΧθές4732
mod_vvisit_counterAll5538609
°F | °C
invalid location provided
ATZENTA 10.7.2010

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αγρινίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Γιορτές καλοκαιριού 2010» διοργανώνει το 7ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών συγκροτημάτων, που θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Ιουλίου 2010 στο Κηποθέατρο Δήμου Αγρινίου στις 9.00 μ.μ.. Στο διήμερο του φεστιβάλ, στο προαύλιο των Παπαστρατείων εκπαιδευτηρίων θα λειτουργεί SKATE PARK με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Επίσης το Σάββατο γνωστοί «Γκραφιτάδες» απ' όλη την Ελλάδα θα ζωγραφίσουν πάνω σε καμβάδες, οι οποίοι θα εκτεθούν στην είσοδο του Κηποθεάτρου. 

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Τριχωνίδας (Ν.Ο.Τ.) στον 7ο Πανελλήνιο Αγώνα Αθλητικής Αλιείας επιφάνειας (ψάρεμα με πετονιά) μέσα στη λίμνη Τριχωνίδα, τον οποίο συνδιοργανώνει με το Δήμο Αρακύνθου με την συμπαράσταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υ/Β Δραστηριοτήτων Αθλητικής Αλιείας (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ.).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18 Ιουλίου 2010, ημέρα Κυριακή και ώρα από 9 π.μ. έως 14 μ.μ. στη θέση ΒΟΥΖΑ του Δ.Δ. Ματαράγκας του Δήμου Αρακύνθου, όπου βρίσκονται και οι Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις του Ομίλου.

Μετά το πέρας του αγώνα στον ίδιο χώρο θα ακολουθήσει η απονομή των βραβείων στους νικητές και στη συνέχεια θα παρατεθεί γεύμα στους καλεσμένους του Ν.Ο.Τ., με ψαρικά (προϊόντα της Τριχωνίδας).     

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...