Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα379
mod_vvisit_counterΧθές433
mod_vvisit_counterAll8058859
°F | °C
invalid location provided
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

 

20χρονος απέσπασε με την απειλή μαχαιριού χρήματα  από συνομήλικο του, συνsylhchsελήφθη ιδιοκτήτης μπαρ για διάθεση ποτών σε ανήλικες.

2.-Τη 26-6-2010 και περί ώρα 22.30΄ στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου στα πλαίσια της αστυνόμευσης της κατανάλωσης αλκοόλ από ανήλικους, συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος «καφετέρια - σνακ μπαρ», διότι κατελήφθη να έχει επιτρέψει την διάθεση - κατανάλωση αλκοολούχων ποτών σε δύο (2) ανήλικες οι οποίες δεν συνοδεύονταν από τους γονείς ή τους κηδεμόνες τους.

     Συλληφθείς με την σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου.

3.-Την 27-6-2010 και περί ώρα 12.30΄ στο Αγρίνιο, 20χρονος ημεδαπός αφαίρεσε με την απειλή βίας κάνοντας χρήση μαχαιριού από συνομήλικό του ημεδαπό το χρηματικό ποσό των εκατόν πενήντα (150,00) Ευρώ.

     - Δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και με την σχηματισθείσα  σε βάρος του δικογραφία οδηγηθεί αρμοδίως.

4.-Την 27-6-2010 (ημέρα Κυριακή) και περί ώρα 18.20 στο Αγρίνιο από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων διότι κατελήφθη να λειτουργεί αυτό παραβιάζοντας απόφαση του οικείου Νομάρχη «Περί ωραρίου Κυριακής αργίας».

     - Συλληφθείς με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγηθεί αρμοδίως.-

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...