Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα371
mod_vvisit_counterΧθές433
mod_vvisit_counterAll8058851
°F | °C
invalid location provided
«ΠΑΡΑΚΑΜΠΥΛΙΑ ΧΘΕΣ-ΣΗΜΕΡΑ-ΑΥΡΙΟ»

 

Επιστημονικό Συνέδριο 

 

Με επιτυχία πραγμparakamphliaατοποιήθηκε το επιστημονικό συνέδριο «Παρακαμπύλια χθες -σήμερα-αύριο» που οργάνωσε το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, με τη επιστημονική καθοδήγηση του καθηγητή Αθανάσιου Παλιούρα. Το διήμερο συνέδριο έγινε 19 και 20 Ιουνίου.

Την πρώτη ημέρα στην αίθουσα της λέσχης του ΗΥΣ ΔΕΗ Κρεμαστών. Την έναρξη του συνεδρίου έκανε ο Δήμαρχος Παρακαμπυλίων Λάμπρος Παπαθανασίου. Τη δεύτερη ημέρα στην αίθουσα «Σκορπιός» Δ.Δ. Ποταμούλας. Την εκδήλωση τίμησε ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος, ο οποίος κήρυξε και την έναρξη της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου.

Στο συνέδριο έλαβαν μέρος 27 εισηγητές με ενδιαφέροντα θέματα. Παραβρέθηκαν ο Νομάρχης Αιτωλ/νίας Θύμιος Σώκος, ο Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Στάθης Τσούκαλος, ο δικηγόρος Ιωάννης Τσαλάκος δωρητής, ο Ανδρέας Ζώης πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Αγρινίου, ο δικηγόρος Γ. Κωστακόπουλος, ο υποδιοικητής της Αστυνομικής Δ/νσης Ακαρνανίας Νικ. Τσολχάς, ο πρόεδρος της ΧΕΑ Αγρινίου κ. Γαρουφαλής, η πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Αιτωλ/νίας Μαίρη Χρυσικοπούλου.

Ο Δήμαρχος Παρακαμπυλίων και σύσσωμο το Δημοτικό συμβούλιο, τοπικοί φορείς και πλήθος κόσμου, θερμά ευχαριστούμε τον δ/ντή του συγκροτήματος Αχελώος Ιωάννη Μπεθάνη για την παραχώρηση της αίθουσας της ΔΕΗ και την άψογη φιλοξενία, όπως επίσης το προσωπικό, για την αμέριστη βοήθειά του, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η πρόεδρος του Πνευματικού και Αθλητικού Κέντρου

Ιωάννα Γούσα     

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΑΠΟ 1/6/10

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΜΠΥΛΙΩΝ

Μετά την παρέλευση της διετούς θητείας του προηγούμενου Δ.Σ. από την 1η Ιουνίου 2010 η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γούσα Ιωάννα

Αντιπρόεδρος: Μουτοπούλου Μαρία   

Γραμματέας: Γιώργος Παπαθανασίου

Μέλη: Βασίλης Σαράκης, Θόδωρος Κοντός  

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...