°F | °C
invalid location provided
το άπλυτο φως...

Διαβάζουμε στο μπλογκ STOP CARTEL: papap

"Στην Ελλάδα έχει επιβληθεί σκόπιμη σιγή ειδήσεων σχετικά με την οικονομική της κατάστασή.
Ο πολίτης δεν χρειάζεται να ξέρει τι γίνεται, ούτε να ενδιαφέρεται για το τι πρόκειται να συμβεί άμεσα.
Υποτίθεται ότι όλα πάνε κατά τα αναμενόμενα.
Kαι άρα η διατεταγμένη ειδησεογραφία μπορεί να ασχοληθεί άνετα με την Siemens, τους Μαντέληδες, το Βατοπέδι. Kαι με όλο τον επί σκηνής υπόλοιπο θίασο.
Αρκεί ο κόσμος να μην σκέφτεται, να μην αναρωτιέται, να μην ανησυχεί και προπαντός να μην αφυπνίζεται."

Οι ζωοκλέφτες, όταν ήθελαν να παραπλανήσουν και αποπροσανατολίσουν τα σκυλιά του κοπαδιού ή και τον ίδιο τον τσοπάνη, πετούσαν πέτρες, προς την αντίθετη κατεύθυνση. Έτσι, ώστε να μπορούν με την άνεσή τους να παίρνουν τα όσα και όποια ζώα ήθελαν, από την άλλη.

Πράγμα που έκαναν και κάνουν και οι πάσης φύσεως εκπρόσωποι του όποιου κλεφτοκαθεστώτος.

Όταν, δηλαδή, θέλουν να κάμουν κάποια μεγάλη ατιμία σε βάρος του λαού, βρίσκουν κάποια-εντός ή εκτός εισαγωγικών- σκάνδαλα και τα πετούν στη μέση.

Το γαρνίρουν-όταν μπορούν-και με διάφορες ροζ ή άλλου είδους προκλητικές περιπέτειες και το πόπολο σαν χάνοι δεν χάνουν ούτε τσόντα απ' τις τσόντες των περιγραφών.

Και ακούγονται ένθεν κακείθεν κάποιοι βρυχηθμοί του είδους «θα φτάσει το μαχαίρι ως το κόκαλο» ή «θα λάμψει η αλήθεια» ή «θα χυθεί άπλετο φως» ή «θα τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι όσο ψηλά κι αν βρίσκονται». Και άλλα τέτοια κακόηχα και παμπόνηρα...

Για να δουλεύουν, έτσι, απλά και μόνο τον αφελή λαό. Αφού, όπως λέει το Ευαγγέλιο, από το ένα μέρος «διυλίζουν τα κουνούπια, ενώ από το άλλο «καταπίνουν τις γκαμήλες».

Αφού την ίδια στιγμή χιλιάδες και εκατομμύρια «μαχαίρια» και βαριοπούλες λιανίζουν τις σάρκες και σπάζουν κυριολεκτικά τα κόκαλα του λαού.

Και οι συνδαιτυμόνες της αγυρτείας, κατασπαράζουν, εν μέσω ομηρικών γελώτων, τις σάρκες και ρουφάνε το αίμα και το μεδούλι του λαού.

Για να παρελαύνει και προελαύνει η «μέχρι το κόκαλο» δική τους ασωτία...

Γεγονός, που ισχύει περισσότερο από κάθε άλλη φορά στην τωρινή χρονική συγκυρία. Όταν περισσότερο από κάθε άλλη φορά καταληστεύεται ο λαός. Και σπρώχνεται στο αδιέξοδο και στην απόγνωση.

Οπότε επιστρατεύουν όλους τους μηχανισμούς, που διαθέτουν για την συγκάλυψη και συσκότιση της πραγματικότητας.

Με πρώτα και χειρότερα κάποια ΜΜΕ (μέσα μαζικής εξαπατήσεως). Τα οποία άλλωστε για το τσιμπούσι σε βάρος του λαού δεν είναι ούτε άσχετα ούτε αμέτοχα.

Κι αν παρουσιάζονται ως τιμητές, στην πραγματικότητα ήταν και παραμένουν συνδιαχειριστές στα παιχνίδια της απάτης και της ρεμούλας σε βάρος του λαού.

Γιατί, αν υπηρετούσαν το λαό και την αλήθεια κι όχι τους απατεώνες και τις απάτες της άρχουσας αναρχίας, ποτέ δεν θα φτάναμε εδώ, που φτάσαμε...
Ούτε θα συνέχιζαν και τώρα να μας μοστράρουν διαρκώς τις αποκρουστικές φάτσες των ίδιων και των ίδιων πρωταγωνιστών του συνδικάτου της έσχατης σε βάρος του λαού και της χώρας προδοσίας.

Για να τους καμαρώνουμε πώς αλληλοβρίζονται και «αλληλοφτύνονται». Και ν' απολαμβάνουμε το αποτρόπαιο θέαμα και ακρόαμα, που μας προσφέρουν....

Έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίζουν το μακάβριο λαοκτόνο και εθνοκτόνο έργο τους..

Και ασφαλώς αυτό για το οποίο φροντίζουν, είναι, όσο αφορά στην εξιχνίαση των σκανδάλων, αντί για το άπλετο, να ρίχνουν άφθονο το άπλυτο φως τους....

Κατ' εικόνα και ομοίωση του «καλού» υπόκοσμου της άρχουσας αναρχίας...

Παπα-Ηλίας