°F | °C
invalid location provided
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΖΑΦΕΙΡΗ

Από σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων, για τον 22χρονο ανάπηρο

Στις 9 Ιουνίου  στο ΔΑΚ Αγρινίου, θα διεξαχθεί ο φιλικός παλαιμάχων Παναιτωλικού - ΑΕΚ και θα ακολουθήσει συναυλία του Νίνο.a7kgripcahkl3c9caqkroascagg4icpcav931w7ca5ra441ca58poedcaak8edicao1l69fcaxer7bmca0zvdeyca3nlheoca7uufblcaycscwoca5e0fefcafzf8ymcaerlm6ucai5qtm0can5lyqn

Ο Πέτρος Ζαφείρης είναι ένα παιδί 22 ετών πολύτεκνης οικογένειας από την Παραβόλα Αιτ/νίας το οποίο πριν εννέα έτη υπέστη τροχαίο ατύχημα αποτέλεσμα του οποίου ήταν ο τραυματισμός στην μέση και στα κάτω άκρα (παράλυση).

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μετά από επίπονες προσπάθειες και συνεννοήσεις κατέστη δυνατό να επαναλάβουμε τον αναβληθέντα φιλικό αγώνα παλαιμάχων ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και ΑΕΚ για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον συμπολίτη μας ΠΕΤΡΟ ΖΑΦΕΙΡΗ να ξαναβρεί την υγειά του και να αναζητήσει ξανά τα όνειρά του. Εκφράζουμε τις θερμές  ευχαριστίες μας τόσο στις δύο ομάδες Παλαιμάχων που δέχθηκαν να επαναληφθεί ο αγώνας και βεβαίως στο Δήμο Παραβόλας  ο οποίος έχει συνδράμει σημαντικά και ουσιαστικά  στην υποστήριξη της όλης εκδήλωσης.
Ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 09-06-2010 ημέρα Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου (Μιχ. Κούσης) και εν συνεχεία θα ακολουθήσει συναυλία με τον τραγουδιστή ΝΙΝΟ, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να μπορέσει αυτό το παιδί να εγχειριστεί και να μπορέσει να περπατήσει ξανά ατενίζοντας εκ νέου τη ζωή με χαμόγελο και ελπίδα.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο 05-06-2010 θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων στην κεντρική Πλατεία του Αγρινίου, στην μπουτίκ του Παναιτωλικού αλλά και την ημέρα του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου (Μιχ.Κούσης)

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...