°F | °C
invalid location provided
ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ

 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΑΟΥΛΑΣ

 

Το Σάββατο 29 Μαΐου 2010 διεξήχθησαν στο στάδιο Αγγελοκάστρου ο ημιτελικός και τελικός αγώνες ποδοσφαίρου του πρωταθλήματος προπαίδων του νομού μας που διοργάνωσε η ΕΠΣΝΑ. Παραβρέθηκα στους αγώνες αυτούς ως μέλος της Επιτροπής πρωταθλήματος, κατόπιν ορισμού μου από το διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΝΑ.

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση διαπίστωσα ριζική και ολοκληρωτική αλλαγή επί τα βελτίω στις αθλητικές εγκαταστάσεις, ήτοι: γήπεδο ποδοσφαίρου, πολυδυναμικό γήπεδο μπάσκετ, βόλεϊ, τένις και άρτια οργανωμένο κλειστό γυμναστήριο.

Η ευχάριστη αυτή έκπληξη πλημμύρισε τις ψυχές όλων ημών των παραβρισκομένων στους συγκεκριμένους αγώνες, με πραγματική αγαλλίαση, γιατί ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο είναι στη διάθεση της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα των νέων της περιοχής αυτής και μάλιστα ευρισκόμενο σ' ένα ιδανικό περιβάλλοντα χώρο, που είναι κατάφυτος από φυσικό πράσινο.

Ως ταπεινός υπηρέτης του αθλητισμού αισθάνομαι από βάθους ψυχής την ανάγκη να εκφράσω προς όλους εσάς τους δημιουργικούς συντελεστές αυτού του καταπληκτικού έργου τα θερμά μου συγχαρητήρια.

Κύριε Δήμαρχε αξίζουν θερμά και ειλικρινά συγχαρητήρια σε σας και σε όλα τα μέλη του Δημοτικού σας Συμβουλίου.

Κύριε Πρόεδρε της Επιτροπής Σταδίου, θερμά και ειλικρινά συγχαρητήρια σε σας και στα μέλη της επιτροπής σας.

Κύριε πρόεδρε του ιστορικού ποδοσφαιρικού Σωματείου «ΑΧΕΛΩΟΣ» Αγγελοκάστρου αξίζουν και σε σας και στους συνεργάτες σας στο Διοικητικό σας Συμβούλιο θερμά  και ειλικρινά συγχαρητήρια.

Κύριε Γεώργιε Λούκα, αξίζουν σε σας προσωπικά ολόθερμα συγχαρητήρια, γιατί υπήρξατε ο βασικός πρωταγωνιστής αυτού του εντυπωσιακού έργου. Ενημερώθηκα από αξιόπιστες πηγές ότι θυσιάσατε πάρα πολλά από την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή, προς όφελος κυρίως των νέων της περιοχής σας.

Σπανίζουν στην εποχή μας, στην οποία δυστυχώς κυριαρχούν τα σκάνδαλα, τέτοιες ανώτερες συμπεριφορές σαν τη δική σας. Μακάρι το φωτεινό σας παράδειγμα να ακολουθήσουν και άλλοι και τότε είναι βέβαιο ότι όχι μόνο θα βγούμε γρήγορα και αλώβητοι από την πρωτίστως και κυρίως ηθική και δευτερευόντως οικονομική κρίση που αντιμετωπίζουμε ως χώρα, αλλά θα περάσουμε σε ρυθμούς ανάπτυξης με σκοπό και στόχο το πνευματικό, το ηθικό και βεβαίως και το οικονομικό όφελος όλων μας. Απευθυνόμενος προς τους αρμόδιους φορείς στους οποίους κοινοποιείται η παρούσα επιστολή, έχω την άποψη ότι η σπάνια αυτή και εξαιρετική περίπτωση η οποία βασίστηκε στην προσωπική θυσία και στο μεράκι των προαναφερθέντων, αφού το κόστος κατασκευής και υλοποίησης του έργου στοίχισε πολύ κάτω του ημίσεως των προσφορών που έδωσαν οι κατασκευαστικές εταιρείες, να τύχει μεγάλης προβολής όχι τόσο για τη ηθική ικανοποίηση και τον έπαινο όλων των πρωταγωνιστών του έργου, που το δικαιούνται άλλωστε, αλλά κυρίως για να δοθεί στο κοινωνικό σύνολο ως ΛΑΜΠΡΟ παράδειγμα προς μίμηση και να αφήσει αύρα ΕΛΠΙΔΑΣ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ στην κοινωνία μας που τόσο πολύ δοκιμάζεται. Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι μεγαλύτερο σε πληθυσμό και οικονομική ευρωστία Δήμοι, δεν έχουν ασχοληθεί σχεδόν καθόλου με τη βελτίωση των αθλητικών τους εγκαταστάσεων.

Εύχομαι ολόψυχα να σας χαρίζει ο παντοδύναμος θεός υγεία και φώτιση για σταθερή, συνεχή και δημιουργική προσφορά.

Δημήτριος Ντάουλας                   

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...