Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2693
mod_vvisit_counterΧθές3680
mod_vvisit_counterAll5508850
°F | °C
invalid location provided
ΕΠΙΣΚΕΨΗ Κ. ΠΑΤΣΙΑΛΟΥ

 ΣΤΟ ΓΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Στις 7 Μαΐου 2010 και ώρα 10³° π.μ., επισκέφτηκε το Νοσοκομείο μας  ο Υποδιοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου Ιονίων Νήσων Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνο Πατσιαλό.

Στην Αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ. Ν. Αγρινίου, διεξήχθη ευρεία σύσκεψη, υπό τον  κ. Υποδιοικητή και με την συμμετοχή του Διοικητή   & των μελών του Δ. Σ, του Επιστημονικού Συμβουλίου, του προέδρου και της Τριμελούς Επιτροπής της Ενώσεως Νοσοκομειακών Ιατρών των Νοσοκομείων του Ν. Αιτωλ/νίας και του   Σωματείου των Εργαζομένων του Νοσοκομείου μας καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων.

Κατά τη διάρκεια της συσκέψεως, συζητήθηκαν όλα τα  θέματα σχετικά με  το       Γ. Ν. Αγρινίου  καθώς  και θέματα που αφορούν  την οικονομική διαχείριση του Γ. Ν. Αγρινίου. Δόθηκαν συγκεκριμένες  κατευθύνσεις για τον εξορθολογισμό  των δαπανών, προκειμένου οι  εξοικονομούμενοι πόροι να επιστρέψουν και να διατεθούν  για την καλύτερη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. 

                    

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...