Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα24
mod_vvisit_counterΧθές344
mod_vvisit_counterAll8142880
°F | °C
invalid location provided
ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

  • Το Μεσολόγγι επισκέφτηκε στις 29/04 ο Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ.Παναγιωτόπουλος Γιώργος. Εκεί συναντήθηκε με τον Προϊστάμενο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Ν. Αιτωλοακαρνανίας κ.Αγγελόπουλο Κων/νο, καθώς και με τους Διευθυντές των Σχολείων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΠΑ.Λ-ΕΠΑ.Σ) του Νομού. Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία του Περιφερειακού Διευθυντή με τα στελέχη της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και η ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Παράλληλα, συζητήθηκαν οι ανάγκες και οι προϋποθέσεις που απαιτούνται για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της επαγγελματικής εκπαίδευσης τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο και καθορίστηκε το πλαίσιο συντονισμού όλων των εμπλεκομένων.
  • Την Αθήνα επισκέφθηκε χθες 30/04 ο Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ.Παναγιωτόπουλος Γιώργος, λόγω συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας. Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου έχει καλέσει όλους τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης της Επικράτειας σε κοινή σύσκεψη, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η διαδικασία της προετοιμασίας των Περιφερειακών Διευθύνσεων για την εφαρμογή του Πολυνομοσχεδίου, που έχει ήδη κατατεθεί προς ψήφιση, καθώς και όλων των αποφάσεων και δεσμεύσεων του Υπουργείου σχετικά με το Νέο Σχολείο.

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...