Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα123
mod_vvisit_counterΧθές234
mod_vvisit_counterAll8120849
°F | °C
invalid location provided
ΑΝΤΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ

Ραδιοφωνικός σταθμός της εκκλησίας;

Έχουμε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της εκκλησίας;

Είναι αυτό που ακούμεkoytsoykhs η φωνή του ευαγγελίου στα ερτζιανά; Είναι πρόγραμμα αυτό έστω και δοκιμαστικό; Πόσο μας λείπει ο αείμνηστος Παναγιώτης Κουτσούκης! Φίλε Παναγιώτη προσευχήσου από εκεί ψηλά για το σημερινό χάλι του σταθμού. Ο Ραδιοφωνικός Πατροκοσμάς αν και φτωχούλης έτρεφε πλούσια όσο μπορούσε το λαό του Θεού. Ο αείμνηστος Παναγιώτης διέθετε τα βάθη του και συγκινούσε με το θείο ζήλο του. Έφυγε ένας εργάτης του Θεού και δυστυχώς δεν αναπληρώνεται. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο συνεχούς παρατεταμένης πνευματικής ερημοποίησης και μόνη παρηγοριά μας πνευματικές οάσεις του τύπου Παναγιώτη.

Η έρημος εισχώρησε βαθιά στις εύφορες κοιλάδες της εκκλησίας του Χριστού και σχεδόν φαίνεται να την έχει καταλάβει. Ο Παναγιώτης έφυγε. Είχε ήδη υποστεί ένα είδος θανάτου πριν το βιολογικό θάνατό του. Οι αέρηδες που πνέουν μέσα στα εκκλησιαστικά θρησκευτικά δρώμενα είναι δηλητηριώδεις και πολύ θανατηφόρος για άτομα ευαίσθητα όπως ο αείμνηστος. Πληγωμένα και ταλαιπωρημένα τα παιδιά του Θεού, προσπαθούν να κρατήσουν στη ζωή λίγη πίστη και λίγο χριστιανικό φιλότιμο. Όμως είμαστε στο λυκόφως των καιρών μας στον έσχατο χρόνο. Το βάρος είναι μεγάλο. Οι επιθέσεις του εχθρού των εχθρών του σατανά είναι σφοδρές και ιδιαίτερα άγριες. Για όσους θέλουν να ζήσουν ευσεβώς και με την αλήθεια, ο πόλεμος είναι αδυσώπητος. Ένα εκλεκτό παιδί του Θεού έφυγε. Θύμα του αδυσώπητου πολέμου του κακού ενάντια στο καλό. Το μνημόσυνό μας για το χαμό του εν Χριστώ αδελφού δεν θα είναι λόγια. Νεκρολογίες ακούσαμε αρκετές και λόγια κοπανιστά, ανακατεμένα με κροκοδείλια δάκρυα ακόμα περισσότερα. Μνημόσυνο τούτες τις ώρες θα είναι η ανασύνταξη των παιδιών του Θεού. Η άμυνά τους ενάντια στο κακό και τους υπηρέτες του, το φαρισαϊσμό και την υποκρισία.

Η προβολή της αλήθειας κόντρα στο ψέμα. Η διαλάληση της αλήθειας χωρίς φόβο και πάθος. Το ψέμα μασκαρεύεται και προσπαθεί να παραστήσει την αλήθεια, καθώς ο σατανάς μεταμορφώνεται κατά βούληση σε φωτεινό άγγελο.

Τα παιδιά του Θεού οφείλουν να ξεσκεπάσουν την πλάνη και να αναδείξουν την πραγματική αλήθεια. Αρκετά ραθυμήσαμε. Μας κυρίευσε ύπνος βαθύς. Κάποιοι αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς. Η ρήξη με το κακό, τους υπηρέτες του και τους κολαούζους του, είναι αναγκαία και επιβαλλόμενη. Πνιγήκαμε στις αναθυμιάσεις από το βιτριναρισμένο κόσμο των επαγγελματιών της θρησκείας, των βιτρινόζων της τέχνης της υποκριτικής. Αξίζει να πειραματιστούμε στον πόλεμο ενάντια στο ψέμα και την υποκρισία, γιατί έτσι μπορεί να εισπράξουμε λίγο έλεος από τον Κύριο. Η ζωή έχει αξία μόνο όταν τίθεται στην υπηρεσία του Θεού. Ο άνθρωπος του Θεού δεν φοβάται, δεν τρέμει, δεν έχει ανασφάλειες για τους θρόνους, τις μαγκούρες του, τα σέα του και τα μέα του.

Οι ποιούντες το κακό και οι λέγοντες το κακό καλό και το καλό κακό, θα αντιμετωπίσουν την κρίση του Κυρίου.

Αιωνία σου η μνήμη Αδελφέ Παναγιώτη.

Ερμάς ο Αιτωλός

Δούλος του Ιησού Χριστού

«Πολεμήστε και προσεύχεστε. Ο Κύριος έρχεται...»

              

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...